• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu nasıl Kaf-Kaflık? ERKİN USMAN

Bu nasıl Kaf-Kaflık?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.01.2017, 00:00

Karşıyaka, her nekadar basketbolla Türkiye'de ve Avrupa'da ses getiriyorsa da, bayan voleybolda bir zamanlar, uzun süre İzmir ve Ege'nin tek sesiydi, Avrupa Kupalarında yeşil-kırmızı bayrağı dalgalandıran. Zaman aleyhlerine işledi. Altyapı-(A) Takım köprüsü iyi kurulamadı, yabancı transferinde büyük hatalar yapıldı, sonucu düşmek oldu.
Birkaç kez en büyük lige çıkacakken, play-off'ta kaybetti, geçen sezon son derece kötü geçti.
Taşıma suyla değirmen dönmeyeceğinin bilinciyle idealini yaptılar, öze döndüler. Şube Başkanı Serkan Özgüven, tam bir idealist Kaf-Kaf'lı. Yeşil- kırmızılı renklerin altyapıya eğilerek yeniden yapılanacağına inandı, yönetici arkadaylarını da buna inandırdı. En önemlisi de takımın başına son derece bilgili, voleybolun çekirdeğinden yetişmiş bir antrenörü, gerçek bir eğitmeni Tamer Çamlıbel'i getirdi. Çamlıbel'in yaptığı plan ve programla voleybol şubesi yeniden şahlandı, şu anda yabancı oyuncu oynatmadığı halde Bayanlar Birinci Lig'de şampiyonluğa oynuyor.
Son 8 maçını üstüste kazandı, rekora doğru ilerliyor.

TESİS YOKSA OLMAZ

Başkan Ergüven ve arkadaşları son derece güzel, idealist bir yaklaşımla Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesisleri içerisine bir altyapı spor salonu planladılar, 600 metrekarelik spor kullanım alanının yanısıra 240 metrekarelik bir sosyal tesis yapılacak.
Altyapı çalışmalarında iki ayrı sahada aynı anda antrenman yapma imkanı sunan tesiste öğrenci velilerinin çocuklarını takip edebilmesi için bir de kafeterya bulunacak.
Zemin katında veli bilgilendirme odasının yanı sıra kulübün lisanslı ürünlerinin satılacağı bir mağazanın bulunduğu tesislerin birinci katında idari odalar ile birlikte toplantı salonu yer alacak.

100 LİRA VERMEKTEN KAÇIYORLAR

Voleybol altyapı spor salonunun tamamen şube yönetiminin katkılarıyla hafriyat dolgu işleri tamamlandı. Zemin sağlamlaştırıldı ve grobeton döküldü. Sıra geldi temel atmaya. Şimdilik ihtiyaç sadece 15 ton demir.
Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu'nun fitili ateşlemesiyle bir kampanya açıldı, adına da "BİR PARKE DE SEN KOY" denildi. İç sahadaki maçlarda protokol tribününe girenlerden 100'er lira katkı alınması kararlaştırıldı.
Gel gör ki, Karşıyakalılıkları için mangalda kül bırakmayanlar, derneklerde yöneticilik yapanlar, 100 lira vermemek için Karşıyaka'nın voleybol maçlarında protokol tribününe girmemeye başladılar.
Salonun içersinde başka yerlerde oturuyorlar. Mübarekler, 100 lira nedir ki ? Ama "Bir Parke de Sen Koy'' kampanyasında toplanacak 100 liralar hayırlı bir işe yarayacak.
Karşıyakalı olmayanlar bile bir seferliğine alınacak bu parayı verir.
Kaçmayın bu anlamlı görevden.
İzleniyorsunuz, bilesiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA