• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.01.2019, 00:00

KOÇ: Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Bugün, karşı cins üzerinde çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

BOĞA: Gelen iş teklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli şekilde uygulamalısınız.

İKİZLER: Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de gerekli tepkinizi göstereceksiniz. Güven arayışınızla beraber maddi konuların önemini kavramanız gündeme geliyor. Ortak organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız.

YENGEÇ: Duygularınıza katı kurallar getirdiniz. Gelişigüzel ilişkiler yaşamak istemediğiniz için, karşınıza çıkan kişilere istemeden seçici davranıyor ve yüksek frekansta olmasına dikkat ediyorsunuz. Yaratıcılığınızda harikalar yaratıyorsunuz. Olumsuzluklar karşısında da ketum tavırlar takınıyorsunuz.

ASLAN: Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak, partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Aşk ve mantık kol kola. Sosyal ilişikleriniz yoğunluk kazanmaya devam ederken karşılaşacağınız kişiler ilginizi çekecektir. Ortaklıklar konusunda ılımlı hava estireceksiniz.

BAŞAK: Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerin, önemli destek verici davranışları sizi fazlasıyla memnun edecektir. Venüs, sizi hayli çekici ve hoş yaparken, karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız bir gün. Yoğunlaşan ayak ağrılarına dikkat edin.

TERAZİ: Tanışacağınız kişileri karizmanızla etkilemek için özel bir çaba sarf etmenize gerek kalmayacak. İş konusunda yardım alacağınız kişilerin, sizden çok farklı olması sizde hayranlık uyandıracaktır. Karşılıklı etkileşim sonucunda yeni bir ilişkinin temelini atabilirsiniz.

AKREP: Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz.

YAY: Yardım etme duygunuz artarken, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Bu yüzden sağlığınız olumsuz etkilenebilir. Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

OĞLAK: Kişisel enerjinizi evinize ayıracaksınız. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz. Bazıları da; gruplaşmalar yaşayarak, gerilimli ve huzursuz bir ortam içine düşebilirler. Metabolizmanızı yoracak yiyeceklerden uzak kalın.

KOVA: Bugün, para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecek. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Düzenli olarak spor yapın, uykunuza çok dikkat edin ve bilhassa dinlenmeye özen gösterin.

BALIK: Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan güvenleri, sevgileri ve ilgileri hoşunuza gidecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA