• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.03.2019, 00:00

KOÇ: Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar geçirmeniz mümkün. Olayları görecelilik kavramıyla bağdaştırdığınız için, hata kaybını minuma indirebiliyorsunuz. Kazançlarınızla ilgili detaylar kafanızı karıştırabilir.

BOĞA: Çevresel koşullarınızı yeniden irdeleme ihtiyacı içindesiniz. Güven duygunuzun pekişmesi, biraz da sizin tutumunuzla ilgili gelişiyor. Olaylara isteksiz yaklaşıyorsunuz. Yalnız kalmalı ve kendinizi izole ederek, yorumunuzu etki altında kalmadan yapmalısınız.

İKİZLER: Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Yaşadığınız olayların birçoğu, sizin özgün bakış açınızdan ileri geliyor. Bugün, partnerinizin fikirlerinden olumlu etkileneceksiniz. Aşk ve sosyal hayatta ilginç gelişmeler var. Hayaller ve gerçekler arasında yanılmalar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün güçlü bir mantık içindesiniz. Kolay iletişim kurabileceğiniz kişilerle birlikte olacaksınız. Düşüncelerinizin yeniliklerle pekişeceği bir gün. Bir akrabanızın sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Bugün, bağırsaklarınıza dikkat etmeli ve abur cubur yemekten sakınmalısınız.

ASLAN: Zihinsel yoğunluk yaşadığınızı bildiğiniz halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerden gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz. Ay'ın konumu, fikirlerinizi paylaşma konusunda dikkatli olmanızı öneriyor.

BAŞAK: Dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecek. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz yükselecek.

TERAZİ: Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Ailenizle ilgili düşünceleriniz olumlu ve onların desteğini görüyorsunuz.

AKREP: Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın nedenini araştırırken, sevdiğinizle çatışabilirsiniz.

YAY: Ay'ın konumu, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda detaylar üzerinde durabilirsiniz. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.

OĞLAK: Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ilginizi çekiyor.

KOVA: Ay burcunuzda ilerlerken, cazibenizi öne çıkarıyor. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir.

BALIK: Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, enerjinizi güçlendiriyor. Bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. İşinizde yoğunlaşmaktan mutlu olduğunuz bir gün. Severek başlattığınız çalışmaların karşılığını beklemek en doğal hakkınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA