• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.05.2019, 00:00
KOÇ: Gücünüzü ortaya koyacak işlerin peşindesiniz. Satürn tepe evinizde geri gidiyor. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda konuya hakimiyetinizden dolayı liderlik vasıflarına çabuk yerleşeceksiniz.

BOĞA: Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün güçlü enerjiniz ve isteklerinizin farklı bir tarzda sunmak isteyişiniz çevrenizde sorun olabilir.

İKİZLER: Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir gün.

YENGEÇ: Satürn karşıt burcunuzda geri gidiyor. Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizin için bir mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün, her türlü olumlu şartlar sizden yana.

ASLAN: Yakın arkadaşlarınızla işbirliği içinde olacağınız bir gün. Siz, kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için, bugün değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Yaşam kalitenizde çıtanız yükselirken, yeni dostlarınızın da katkılarını unutmamalısınız.

BAŞAK: Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak birçok aktiviteler içinde olabilirsiniz Öfkelerinizin hiç kimseye yararının olmadığını siz de biliyorsunuz.

TERAZİ: Kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere istekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Kariyerinize katkısı olacak kişilerle tanışmanız ufkunuzu genişletecek.

AKREP: Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Bugün, sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmanız bir hayli zaman alabilir.

YAY: Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bugün kendinizi çevrenize kapatmak isteyeceksiniz. Duygusal yaşantınızda bazı eksilmeler söz konusu olabilir.

OĞLAK: Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Oturduğunuz mekanı değiştirme veya yenileme söz konusu olacak.

KOVA: Hayallerinizi gerçekleştirmek için, işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz güvensizlik sergiliyorsunuz. Birçok konu karmaşık şekilde karşınıza çıkabilir. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

BALIK: İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların, sizi kazandıracağı prestijleri unutmamalısınız. Yaşam mücadelenizde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarını sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Satürn ve Güneş güçlü işlerin altına imza atacağınızı gösteriyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA