• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.08.2019, 00:00
KOÇ: DOĞAL olmak bazen size çok şey kaybettirebilir. Duygusal konularda fikir yürütmekten kaçınmalısınız. Fevri davranışlarınızla, çevrenize yanlış örnek olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz ilgiyi akşam saatlerinde göreceksiniz.

BOĞA: ÇEVRENİZE karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. İsteklerinizi gemlemek zorunda kalmaktan gergin olabilirsiniz.

İKİZLER: ENERJİNİZ çok güçlü ve bunu olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gerektiren konuların kolaylaşmasını sağlıyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin.

YENGEÇ: HEDEFLERİNİZ konusunda yanılmıyorsunuz. Akıllıca verdiğiniz kararları çözümleyici bir metotla pekiştirmeniz, işlerinizin kısa sürede bitmesini sağlıyor. Bugün maddesel konularınızda dikkatli olmalı ve istemediğiniz işlerin sorumluluğunu yüklenmemelisiniz.

ASLAN: DUYGULARINIZDA derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Sosyal yaşamınızda canlanma artıyor. Bugün dikkatler sizin üzerinizde olacak.

BAŞAK: SİZİ psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz bir iş konusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor. Bugün, benzer bir durum içinde olabilirsiniz.

TERAZİ: MARS burcunuzda ilerlerken, Güneş'in bulunduğu konum, isteklerinizdeki artışı körüklerken, görüşeceğiniz kişilerin vereceği destekler, sizi tatmin etmeyebilir Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil. Başarınızın daha da artacak.

AKREP: GÜÇSÜZ kişilerden nefret ettiğiniz için, hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Olayları kendi açınızdan değerlendirme amacı içindesiniz. Finans konularınızla ilgili çeşitli fikirleriniz gündeme gelecek ve akılcı yaklaşımlarınız göz dolduracaktır.

YAY: DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Her şeyi tek başınıza yapmanız çözüm değil. Destek aldığınız zaman rahatladığınızı göreceksiniz.

OĞLAK: MADDESEL konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda; istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir.

KOVA: DAHA iyi pozisyonlar için, kendi koşullarınızı oluşturacaksınız. Önemli işlerin altına imza atacak, özlediğiniz başarının kapınıza geldiğini göreceksiniz.
Önemli olan; arzu etmediğiniz tüm konuları istekleriniz doğrultusunda yeniden düzenlemek olmalı.

BALIK: GÜÇLÜ dostlarınızın destekleriyle gerçekleştireceğiniz çalışmalar, sizin için iyi bir zemin oluşturacak. Bazı yeni denemeler, geleneksel yapınızı zorlayabilir fakat bu durumlar ilgi çekici de gelecektir. Her şeye rağmen, yeni tanışacağınız kişilere karşı tedbirli olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA