• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.08.2019, 00:00

KOÇ: YAKIN dostlarınızla birlikte iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bugünde, bazı olaylara radikal çözümler üretmenin zevkini yaşayacaksınız. Olayların sonrasını görmeden, hiçbir olaya 'Evet' demiyor ve sonuçta haklı olan siz oluyorsunuz. Farklı bakış açınız ufkunuzu genişletiyor.

BOĞA:İDEALLERİNİZLE yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Size değersiz görünen şeyler, başkaları için önemli olabilir.

İKİZLER: ŞANSLI bir gün içindesiniz. Duygusal beraberliğinizi kişisel kazançlarınızla birlikte değerlendirmeniz gerekebilir. Bulunduğunuz ortamlarda birçok kişinin gözü üzerinizde olacak ve sizin özgüveninizin gelişmiş olmasından dolayı olayları kolay bir şekilde özümleyebileceksiniz.

YENGEÇ: ÇEVRENİZLE olumlu ilişkiler içinde olmanız, birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Bugün, duygusal alışveriş içinde olduğunuz kişilerin bazı desteklerini üzerinizde hissedeceksiniz. Her zamanki kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz.

ASLAN: ORTAK çalışmalara olumlu baktığınız gün içinde, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmadan önce ince detayları gözden geçirmelisiniz. Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda başarılı olma konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor.

BAŞAK: HEDEFLERİNİZİ yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz.

TERAZİ: AY, karşıt burcunuz Koç'ta ilerlerken, aşk yaşantınıza romantizm getiriyor. Karşılıklı ilişki içinde olduğunuz kişilerin olumlu etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Partnerinize isteklerinizi yaptırma konusunda başarılı olacaksınız. Fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

AKREP: DERİN düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz. Ayrıca, yatırımlar konusunda inatçı bir tablo çiziyorsunuz. Kendinize yeterince güvenmenize rağmen, karşılaştığınız problemlerde etkin olamıyorsunuz.

YAY: MADDİ konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel.

OĞLAK: ÇEVRENİZLE paylaşmak adına yaptığınız çalışmaların ödülünü beklemeniz en büyük hakkınız. Yeni fikirler başlangıçta cazip gelse bile, sonradan içsel olarak kabul edemiyorsunuz. İkili ilişkilerinizde yanlış konular üzerinde yoğunlaşmamalısınız.

KOVA: KATILACAĞINIZ toplantılarda otokontrol sisteminiz önemli. Yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda hiç zorluk çekmeyeceksiniz.

BALIK: EVİNİZLE ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA