• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.08.2019, 00:00
KOÇ: ÖNEMLİ anlaşmalar yapmak için uygun bir gün. Sezgisel yeteneğinizi iyi bilenler için, bu durum korkutucu olabilir. Hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza yol açabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda beceriklisiniz.

BOĞA: AY, burcunuzda ilerlerken, romantik ve duygusal yönlerinizi istemeseniz de ortaya çıkarıyor. Çünkü, hata yapmaktan korkar bir haliniz var. Duygusal fırtınalardan korunmak uğruna, bazen aşka sırtınızı dönebiliyorsunuz. Yine de aşk kapınızı her an çalabilir.

İKİZLER: DENGELENMİŞ kişiliğiniz, ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı şekilde sunuyorsunuz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda farklı davranıyor ve olaylara keskin mantıkla yaklaşıyorsunuz. Yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz.

YENGEÇ: BUGÜN, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacaksınız. Kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Satürn karşıt evinizde yer alırken, sosyal ve ortaklık ilişkilerinde inatçı bir tavır sergilemeyi tercih ediyorsunuz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir.

ASLAN: AİLE içi olayların gündeme gelmesiyle bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla yakından ilgilenmelisiniz. Ay'ın konumu, duygusal konularda daha tutarsız olmanıza neden oluyor. Gün içinde, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz.

BAŞAK: GÖRÜŞECEĞİNİZ kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden keyif alacaksınız.

TERAZİ: ÇEVRESEL ilişkilerinizde sosyal aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Zihinsel enerjiniz olumlu ve algılama yeteneğinizi çok iyi kullanıyorsunuz. Yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşı cinsle aranızda, sezgiye dayanan bir duygusal gelişme söz konusu.

AKREP: İŞ konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı sürdürmelisiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok. Liderlik özelliklerinizi ön plana çıkarmanız için gerekli enerjiye sahipsiniz.

YAY: KAFANIZDA her zaman, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.

OĞLAK: ÇEVRESEL ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Bugün her konuya farklı bir yorum getiriyor, onları sıkı bir şekilde birbirine bağlayabiliyorsunuz. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek.

KOVA: BİRLİKTE olduğunuz kişilere sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, fikir birliği içinde olacaksınız. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda hayal gücünüzü kullanmalısınız.

BALIK: İŞ ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Detaylar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA