• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.09.2019, 00:00

KOÇ: Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize zaman tanımalısınız. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Kırıcı davranışlardan uzak kalmalısınız. Israrcı yönlerinizi ortaya çıkaran sözcükleriniz, olayların seyrini değiştirebilir.

BOĞA: Size ters gelen çevresel istekler yüzünden, sürekli zıt fikirler üretmeye çalışacaksınız. Olayların doğası gereği; alacağınız tepkiler olacaktır. İşte bu noktada; hoşgörünüzü ortaya çıkarmalısınız. Birlikte iş yaptığınız kişilerin yapısal yönleri sizi rahatsız etmemeli...

İKİZLER: Değişimi seviyorsunuz. Bugün yaşamla ilgili kriterlerinizi gözden geçirmelisiniz. Baskıcı düşüncelerden nefret etmenize rağmen, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilere, siz de aynı tavrı gösteriyorsunuz. Bazı olayları yanlış değerlendirdiğinizi fark etmelisiniz.

YENGEÇ: Partnerinizle birlikte ortak uyum içinde yeni başlangıçlar yapabilir, yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Yakın çevrenizde dikkat çekici bir tavır sergiliyor ve cazibenizi romantik bir şekilde kullanıyorsunuz. Sevdiklerinize karşı duygusal davranma ihtiyacı içindesiniz.

ASLAN: Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. Yaşantınızdaki kişileri denetim altında tutmak için elinizden geleni yapıyorsunuz

BAŞAK: Yaşamda hiçbir şeyi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz. Kızdığınız zaman ise, öfkenize hiç kimse 'Dur' diyemiyor. Son günlerde sorumluluğunuz artmasına rağmen, enerjinizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz. Soyut olan şeyleri seviyorsunuz.

TERAZİ: Aşk sizin için iyi bir dostluktur. Sevdiğiniz kişi ile önce paylaşma duygusunu yaşamak istersiniz. Sıcakkanlı yapınız yüzünden de, çevrenizde insanlar hiç eksik olmaz. Bugün, geçmişi unutmaya çalıştıkça, anılara daha çok çekildiğinizi hissediyorsunuz.

AKREP: İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz. Bugün özlemlerinizin atağa kalkmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili güzel değişimler söz konusu.

YAY: Duygusal ilişkilerinizde, özgürlüğünüzden vazgeçmediğiniz için, hep yarım kalmış aşklar yaşıyorsunuz. Kendinizi haklı gösterecek o kadar çok sebep buluyorsunuz ki, tüm bunlara siz de inanmıyorsunuz. Sadece itiraf edemiyorsunuz. Uykularınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK: Bugün bazı şeyleri farklı algılayacaksınız. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Kendinize kızmaktan vazgeçmelisiniz.

KOVA: Düşüncelerinizi paylaşırken, herkesin sizi anlamasını beklemeyin. Olaylara mantıklı eğilmeniz, sizi farklı yapabilir fakat haberleşme konusunda ketum davranmanız, önemli açılımlara neden olacak. Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerini pratik algılayabiliyorsunuz.

BALIK: Başladığınız bir işi tamamlamak için, bazı detaylara ihtiyacınız olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerin kapasitesinin önemli olduğunu daha erken fark etmelisiniz. Bugün iş temponuzu denetimden geçirin. Tartışmaktan hoşlanmadığınız bir gün. Dengelerinizi bozmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA