• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.11.2019, 00:00
KOÇ: PARASAL değerlerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. Yaptığınız işten zevk almayabilirsiniz. Güven kelimesine gün içinde çok ihtiyacınız var. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz.

BOĞA: ÇEVRENİZİN isteklerini güçlü algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu etkiliyorsunuz. Olaylara kısa yollardan mantıklı çözüm getireceksiniz.

İKİZLER: DÜŞÜNCELERİNİZİ yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. İletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı ulaşacaksınız.

YENGEÇ: AY, içsel düşüncelerinizi olumlu etkilerken; girişimciliğinizin destek görmesi, gururunuzu okşayabilir. Dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamayın.

ASLAN: AY, burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Yapmayın!

BAŞAK: YAKIN dostlarınızın sizden beklediği desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz.
İşbirliği içinde olacağınız dostlarınız ile sohbet konuları geliştireceksiniz.

TERAZİ: HARCAMALARINIZI denetlemek zorundasınız. Alışveriş yapma isteğinizde aşırılık gözleniyor. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için olumlu ve son derece mutlu bir gün.

AKREP: ÇEVRENİZLE işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi paylaşmamalısınız.

YAY: BUGÜN, sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. Çünkü sizin öngörülerinize ve tavsiyelerinize çok güveniyorlar. Özellikle iş çevrenizde sizden destek bekleyenler var.

OĞLAK: İLETİŞİM konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. Boyun ağrılarını ciddiye alın!

KOVA: BULUNDUĞUNUZ ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık. Ailenizin, özellikle annenizin gündem kazanacağı, sizi mutlu eden olaylar ortaya çıkacaktır.

BALIK: MADDİ konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlayacaksınız. Belki de yeni bir iş...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA