• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.12.2019, 00:00

KOÇ: Çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Sizin olaylara maddeci yaklaşmanız, onlarda farklı oluşum yaratabilir. İş yaşantınızdaki kuralları kendi lehinize çevirmek istiyorsunuz.

BOĞA: Sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Yaşantınızda gelişen olayların size yüklediği sorumluluklar konusunda üzülmeyin.

İKİZLER: Ay, tepe evinizde ilerliyor. Üst yöneticilerinizle aranızda duygusal bağların gelişmesi ve onlarla işbirliği içinde hareket etmeniz, sizin için olumlu. İş bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ: Birlikte olacağınız kişileri iyi seçmeli ve kesinlikle güvenebileceğiniz insanlarla çalışmalısınız. Düşüncelerinizi keskin bir şekilde dile getirdiğiniz için, yakınlarınızla aranızda tartışma çıkabilir

ASLAN: Güçlü gezegenlerin burcunuzda olması, sert yönlerinizi de ortaya çıkarıyor. Bugün, ilişkilerinizde kesin ve yargılayıcı bakıyorsunuz. Partnerinizle birlikte akılcı bir tutum izleyeceksiniz.

BAŞAK: Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Kişisel ilişkilerinizde yapmanız gereken tek şey, kendinizi geriye çekmek olmalıdır.

TERAZİ: Bugün, maddi konularla ilgili gelişimleri takip etmek zorunda kalacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin sizden destek beklemeleri; sorumluluk duygularınızın artmasına neden olabilir.

AKREP: Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırma açısından, onlara yardım etme gereği duyacaksınız. Finans konularında rahatlama sağlamak istiyorsanız, teklifleri gözden geçirmelisiniz.

YAY: Düşüncelerinizde analiz yeteneğiniz mükemmel. Bugün, bilinçaltınızda gelişen olaylara esneklik getireceksiniz. Satürn düşüncelerinizde sabit bir platform oluşturacak. Belli hedefleriniz var.

OĞLAK: Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinizde, çevreniz tarafından destek var. Bugün, birçok arkadaşınız, tavsiyelerinizden yararlanmak isteyebilirler.

KOVA: Uzak yollarla ilgili bağlantılarınızın gündeme gelmesi, beklediğiniz gelişmeleri beraberinde getirebilir. Olaylara akılcı yaklaşmasını biliyor, fakat yanlış seçimleriniz yüzünden zorlanıyorsunuz

BALIK: Bugün Ay'ın burcunuzda ilerlemesi, sizin olumlu yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Çevrenizle istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilenmiş gibi hissediyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA