• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2020, 00:00

KOÇ: Bu sıralar birçok aktivitenin içinde olacaksınız.
Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün içindesiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

BOĞA: Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. İnandığınız konularda, iş başarınızı ikiye katlıyorsunuz.
Planlarınızı uygulayacaksınız.

İKİZLER: Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş imkanı sizi bekliyor. Çevrenizle güçlü bir duygu alışverişi içindesiniz.
Kendinizi ortaya koymanın zamanı.

YENGEÇ: Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz.
Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz.
Arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız.

ASLAN: Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzun farkındasınız. Olayları fazla derin algıladığınız için, değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor. Sezgilerinizin yüksek olması bazılarını rahatsız edecek.

BAŞAK: Partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları onun açısından değerlendirmelisiniz.
Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz.

TERAZİ: İş birliğini seviyor olmanız, çevrenizin çoğalmasına neden oluyor. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel kullanıyorsunuz.
Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündemde olacak.

AKREP: Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor.

YAY: Bugün sizi şaşırtan durumlar olacak.
Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız.
İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı tüm gücünüzle uygulayabilirsiniz.

OĞLAK: Atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi bildiğiniz için, herkes sizden farklı şeyler bekliyor. İşinize olan bağlılığınızın sağlığınıza olan olumsuzluğunu düşünmeli ve kendinizi fazla kaptırmamalısınız.

KOVA: Duygusal hırslarınızla ilgili planlarınızı yeniden gözden geçirmeniz konusunda yeni öneriler mevcut. Özgün fikirlerle ilerlemek istediğiniz için, iş hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor.

BALIK: İş yaşamınızda fazla tedirginsiniz.
Bugün, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlarına yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Bugünlerde yaratıcı yönünüz ortaya çıkıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA