• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.12.2020, 00:00

KOÇ: DÜŞÜNCE yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti, sizi başkalarına göre daha karizmatik yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında hayır kelimesini bugün kullanmamalısınız.

BOĞA: BUGÜN size ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalara hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için, üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.

İKİZLER: MESLEKİ konularda başarıyla ilerliyorsunuz.
Doğru kararlar peşindesiniz ve sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Bencillikle suçlansanız bile taviz vermemelisiniz.

YENGEÇ: ALIŞKIN olmadığınız bir durum söz konusu. Ay, para evinizi etkiliyor ve harcamalar konusunda programlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum, size sıkıcı gelecektir.

ASLAN: SATIN almayı düşündüğünüz şeylere sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız.
Bugün yönetici gezegeninizin konumu yeni konuları gündeme getirecektir.

BAŞAK: DUYGUSAL davranmak istemediğiniz durumlarda her şey üstünüze gelecek.
Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bu durumla mücadele etmek zorunda kalacaksınız.

TERAZİ: SEZGİLERİNİZE her konuda güvenebilirsiniz.
Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz.

AKREP: UZUN yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. İdeallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Başarılı olma konusunda güçlük çekmeden hedefe ulaşacaksınız.

YAY: GÜÇLÜ ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi derin kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda, istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

OĞLAK: DİSİPLİNLİ hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamalısınız.
Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranarak değişim rüzgarları estireceksiniz.

KOVA: BUGÜN kişiselliğinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini çok iyi biliyorsunuz.

BALIK: BUGÜN, kafanızda şekillendirdiğiniz çalışmaların ön aşamasında bir çalışma sergiliyor ve sadece kendinize güvenmek istiyorsunuz. Venüs Akrep'te ilerlerken, özel gizlilikler söz konusu olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA