• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.01.2021, 00:00

KOÇ: BUGÜNLERDE düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak niyetindesiniz.
Önünüze çıkan tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz.

BOĞA: BULUNDUĞUNUZ ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Sosyal organizasyonlar içindesiniz. Girişimciliğiniz hızlı şekilde ön plana çıkıyor.

İKİZLER: BUGÜN enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız.
Ailenizle aranızda bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Kişiliğinizi her zaman tam vurgulamaktan yanasınız.
Ödün vermek istemiyorsunuz.

YENGEÇ: ÇEVRENİZLE yoğun iletişim içindesiniz.
Bu dönem kardeşler arasında yolculuklar söz konusu. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi yorumlayarak ortaya koyuyorsunuz.

ASLAN: MADDİ konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var.

BAŞAK: KİŞİSEL özgürlüğünüzü hiç kimseye teslim etmek istemiyorsunuz. Çevrenizde farklı oluşumlara karşı aldığınız tedbirler sonuç getirecek. Mantığınız sayesinde çözüme ulaşmanız zor olmuyor.

TERAZİ: DUYGUSAL yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı irdelemekten korkmuyorsunuz. Bugün geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına fazla izin vermemelisiniz.

AKREP: DOSTLARINIZIN size destek vereceği, yeni konular gündemde. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok. Bugün, hem fikir olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız.

YAY: KENDİ bildiğinizi okuyan bir yapınız var.
Sizi dizginlemek imkansız. Sadece mantığınıza hitap edildiği zaman ikna oluyorsunuz.
Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz.

OĞLAK: BUGÜN, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz.
İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız. Arkadaşlarınıza felsefi yaklaşımlarınız olacak.

KOVA: SON günlerde satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugünlerde , çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Beğendiğiniz konularda kendinizi çok daha mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz.

BALIK: İLİŞKİLERİNİZİN olumsuz etkilenmemesi için enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA