• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
HÜSEYİN KOCABIYIK

NİHAYET BİR ŞEY YAPABİLDİLER...

huseyin.kocabiyik@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.03.2015, 00:00
Büyükşehir İzmir'e bir fuar alanı kazandırdı. Aziz Kocaoğlu'nu İzmir'e kazandırdığı bu eserden dolayı kutlarız. 15 yıllık başkanlığı sürecinde ilk kez kayda değer bir eser ortaya çıkarabildi Aziz Kocaoğlu. Oysa biz Ankara ve İstanbul'da her ay böyle bir eserin hizmete açıldığını izliyoruz yıllardır. Bunun böyle olması Fuar İzmir'in değerini ve inşa başarısını azaltmaz elbette. Ancak meselenin bir yanı var ki insana gerçekten komik geliyor.
Birincisi şu: Kendi ili Tunceli'de seçilemeyeceğini görünce kapağı İzmir'e atan Dersimli Kemal çocuklar gibi seviniyor ve fuarın neredeyse dünyanın en büyük eseri olduğunu söylemeye çalışıyordu.
İkincisi: İzmir'in CHP'li medyası da çocuklar gibi sevinçliydi. CHP'li yazarlardan biri bile "Bir belediye başkanı 15 yılda sadece bir fuar alanı mı yapmalıydı İzmir'e?" diye soramadı.
Üçüncüsü: bu fuar alanı için 1 milyar harcanacakmış. Şu ana kadar 400 milyon harcanmış. Demek ki fuar daha tamamlanmamış vaziyette ama açılışı yapılıyor. Bu konuya da CHP'li medya hiç değinmedi.
Ama ne olursa olsun, buna da şükür, dile kolay tam 15 yıldır doğru dürüst bir şey yapmış belediyemiz.
Keyfini çıkaralım.

CHP KABALIĞI YİNE KENDİNİ GÖSTERDİ!


Şehir için önemli bir eserin açılışı yapılıyor. Vali törende yok. Hükümet yetkilileri yok. Bu durum CHP'li gazeteciler tarafından eleştiriliyor. "Hükümet ve vali neden yok?" deniyor. Evet, normal şartlarda Vali Bey'in o törende olması arzu edilirdi ama Vali'nin yerinde olsam ben de gitmezdim o törene. Çünkü o kadar kaba, o kadar hödük bir topluluğun olduğu yere gidilmez. CHP yandaşı gazetelerin sayfalarındaki resimlere bakın, Vali yuhalanırken başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere hepsinin yüzünde bir tebessüm vardı. Aziz Kocaoğlu'nun samimi müdahalelerini de pek dinlemedi bu azgın CHP'li kalabalık. Dolayısıyla devletin valisine durmadan saygısızlık eden bir topluluğun olduğu yere niye gitsin Vali Bey?
CHP'li idarecilere benim tavsiyem şudur: önce hepiniz nezaket dersi alın bir uzmandan. Kibarlık, nezaket, zarafet gibi davranış kodları yandaşlarınız için değil karşıtlarınız için lazımdır daha çok.
Gerçekten birçoğunuz bu konuda çok özürlü durumdasınız.
Bu kaba tavırlarınız devam ettiği sürece hiçbir hükümet yetkilisi sizi ve yaptıklarınızı önemsemeyecek.
CHP'li medya ve yandaşlarınızla kendi kendinize çalıp söyleyeceksiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA