• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.06.2016, 00:00
29 HAZİRAN 1976

DÜNYA

İç savaşın en kanlı günleri


Lübnan'da bütün barış girişimlerine rağmen şiddetli çarpışmaların devam ettiği bildiriliyor. Kısa bir süre için trafiğe açılan Beyrut Havaalanı roket ateşi altında kaldıktan sonra yeniden kapatıldı. Amman'dan gelen Ortadoğu Havayolları'na bağlı yolcu uçağı yolcularını boşalttıktan sonra roketlere hedef oldu ve infilak etti. Patlamadan sonra alevler içinde kalan uçakta pilotun öldüğü, mürettebattan iki kişinin ise yaralı olarak kurtarıldığı açıklandı.

ŞEHİR

İzmir'de Kobalt 60 ile kanser tedavisi başladı


Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de Ege Üniversitesi Radyoloji Kliniği Radyoterapi bölümünde "Kobalt 60" suni radyoaktif ışınlarıyla kanser tedavisine başlandı. Son derece modern laboratuvarlarda, tedavinin kanserli hastalara, seanslar halinde uygulandığını belirten Prof. Dr. Hadi Özer, cihazlardan her biri için 3 milyon lira ödendiğini ve halen Türkiye'deki en modern kanser tedavisi kliniğinin İzmir'de kurulduğunu söyledi.

SPOR

Özgener, Altay'da şartlı olarak yeniden başkan


Altay dün sahipsiz kulüpler arasına katılma tehlikesiyle burun buruna geldi ve Esin Özgener'in şartlı olarak yeniden görev almasıyla mutlak bir bunalımdan kurtuldu. Dünkü olağanüstü kongre öncesi, Altay'ın ileri gelenleri tek tek dolaşılmış, maddi ve manevi destek sözü aldıktan sonra tam 55 kişi, çeşitli birimlerde görevlendirilmek suretiyle sorumluluk paylaştırılmıştı. Kongrede Esin Özgener 'in şartlı olarak yeniden görev alması konusunda ısrar edildi ve başarılı oldu. Esin Özgener şartlı olarak görevde.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA