• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ŞEBNEM BURSALI

SAKLANDIĞINIZ DUVAR BAŞINIZA YIKILACAK .. AZ KALDI..

sebnem.bursali@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.06.2016, 00:00
Lafı evirip çevirmeden en bariz deyişle kitabın ortasından söyleyeceğim; Kim ki eğer önceki gece Atatürk Havalimanında gerçekleşen alçak saldırıyı ve teröristleri lanetlemekten ziyade hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlamaya kalkarsa; onun vatanperverliğinden şüphe ederim. Öyle zamanlar vardır ki; tüm duygu ve düşüncelerinizi geriye iter; birlik ve beraberliğiniz için çabalarsınız ki; tıpkı Ankara'daki patlamalar gibi İstanbul'daki terör saldırısı da işte böyle zamanlardır.

Çok söze gerek yok dedik.

Çağın vebası artık bu terör saldırılarıdır.

Ama bu veba; sadece Türkiye için değil tüm dünya için bir tehdittir. Almanya, Brüksel, Amerika da en az Türkiye kadar bu belaya maruz kalmıştır, kalacaktır.

Ama elbette bizim önceliğimiz Türkiye.Ne zaman ki emperyalizm Ortadoğu topraklarına müdahale etti ve geldi, yerleşti, işte o günden bu yana bu hastalıklı yapı bazen dini, bazen mezhep ve etnik temelli örgütlerde vücut bularak hem Türkiye'yi hem Ortadoğu topraklarını ve genelinde de dünyayı tehdit eden çok boyutlu bir veba halinde kendisini gösteriyor.

Bunun isminin DAEŞ olması da, PKK olması da PYD olması da fark etmiyor.Atatürk Havalimanı saldırısının arkasından DAEŞ'in çıkması, PKKPYD terörünü gizlemeye, örtmeye yetmez..


90 YIL DOLDU VE
OLANLAR OLUYOR...

Daha geçenlerde HDP milletvekili Altan Tan bir gazeteye verdiği röportajda demedi mi: "PKK ve PYD, emperyalist güçler tarafından kiralık katil olarak kullanılıyor" diye..

Terörün her türlüsü aynı kaynaktan besleniyor. Şiddet.. Kan..Ölüm..Cinayet..

Bugün bizim milletçe yapmamız gereken; acımızı sessizce yaşamak.. Öfke ve nefretimizi bu alçak teröristlere kusmaktır.. Nitekim; çok küçük bir istisna grup hariç (ki; onlar da zaten malumun ilanı olduğu için şaşırıyor muyuz? Hayır!) acımızı içimizde, öfkemizi dilimizde yaşıyor. Milli Yas ilan edildi, Al Bayrağımız yarıya indirildi..

Bu arada son bir not; Lozan Antlaşması imzalandıktan sonra İsmet İnönü Paşa'nın, dönemin Başbakanı Şükrü Saraçoğlu'na; "Bir 90 yıl daha kazandık" dediği söylenir. 1923'den bu güne 93 yıl geçti de bu terör saldırıları özellikle son 2 yıldır arttı, yani 90 yıl tamamlandığından bu yana tırmandı. Bu söz bugünlerde daha fazla aklıma takılır oldu...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA