• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ŞEBNEM BURSALI

TERÖRÜ LANETLEMEYEN HERKES TERÖRİSTTİR

sebnem.bursali@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.12.2016, 00:00

Tarihi bir dönemden geçiyoruz.
İçinde bulunduğumuz süreçle ilgili söylenecek en kesin yargı; Bugün herkesin safının net olması gerektiğidir, bunun zorunlu olduğudur.
Çocukların okul yollarında, aileleriyle gittikleri parklarda, AVM'lerde, futbol stadyumlarının çıkışlarında, şehirlerin göbeğinde haince bombaları patlatıp, yüzlerce polis-asker ve sivilimizi şehit eden terör örgütü ki; bunun adı ister PKK ister ne olursa olsun istisnasız eğer bu terör saldırılarını, bu hain teröristlerin kesin olarak karşısında durmuyor, bunları lanetlemiyor iseniz; siz birer TERÖRİSTSİNİZ...
Lafı evirip çevirmeyeceğim.
Hatta tekrar söyleyeceğim;
Siz bugün eğer FETÖ'sünden PKK'sına DHKPC'sine kadar milletin üstüne bomba atan, bomba patlatan hangi terör örgütünü ve teröristi lanetlemezseniz; siz de TERÖ- RİSTSİNİZ..
Kimi kastettiğimi anlamışsınızdır sanırım.
HDP denilen partinin mensuplarını tabii ki..
Siz kalkacaksınız; Ankara'nın göbeğinde bombayı patlatıp 100'ün üstünde günahsız insanımızı şehit eden pislik teröristin tabutunu sırtlayacaksınız ama bu alçakların katlettiği İzmir'de, Manisa'da, İstanbul'da, Adana'da, Gaziantep'teki şehitlerimizin cenazelerine katılmayacaksınız.
Terör örgütünü kınayan tek bir söz ve açıklama yapmayacak, yarım ağızla mahcup bir bildiri yayınlayıp yasak savacaksınız ve biz buna inanacağız.
Öyle mi?
Avucunuzu yalarsınız.
Bakınız buradan açıkça tekrar ilan ediyorum;
Terör karşısında mış gibi yapan, teröristi en bariz şekliyle lanetlemeyen herkes ama herkes TERÖRİSTTİR...

SEÇİLMİŞ TERÖRİSTLER

Dün sabah tam da bu konu ile ilgili; önceki gün "HDP kapatılmalıdır" diye tweet atan AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'ı arayıp uzun bir sohbet ettik. Her zaman demokrasiden yana tavizsiz tutumuyla tanıdığım Kocabıyık'a; ilk bakışta "anti-demokratik" görünen bu çağrısının anlamını sordum. Tek tek anlattı. Haber sayfamızda ayrıntısını okuyacağınız için tekrara girmek istemiyorum ama Kocabıyık'ın; HDP'li milletvekillerinin milletin temsilcisi değil, tüm eylem ve sözleriyle başka ülkeler ve terör örgütü adına çalışan ETKİ AJANLARI olduğu sözünü bir yere not etmenizi tavsiye ederim. Siz ne dersiniz?

TÜRK BAYRAĞI LOGOLU YENİ ASIR

Bugün, Başbakan Binali Yıldırım'ın ev sahipliğinde Muhalefet Partileri ile birlikte (HDP hariç) Liderler Zirvesi yapılacak. Siyasette ve Milletin temsil edildiği TBMM çatısı altındaki birlik görüntüsü; dostumuzu sevindiren düşmanımızı korkutan görüntüdür.
Millet olarak bizim de üstümüze düşeni en güzel şekilde yaptığımız da bir gerçek. Tepkimizi en vakur ama en keskin şekilde, ellerimizde ve evlerimize, iş yerlerimize astığımız Türk Bayraklarıyla gösteriyor, birlik ve beraberliğimizi adeta haykırıyoruz.
Biz de; Yeni Asır olarak 122 yıllık tarihimize yakışır bir tavır başlattık dünden bu yana. Logomuzda Türk Bayrağı ve bayrağın rengiyle sizlerin karşısına çıkıyoruz. Dün gerek mail ve sosyal medya mesajlarıyla gerek telefonla ve gerekse meslektaşlarımın televizyonlardan bu konuyla ilgili ilettiği memnuniyet, ne kadar doğru bir tutum içinde olduğumuzu da bir kez daha gösterdi bizlere.
Vatan için millet için en güzel çatı altında, Türk Bayrağı ile buluşacağız sizlerle bu hafta.
Çünkü yeminimiz var;
TEK VATAN
TEK MİLLET
TEK BAYRAK
TEK DEVLET için..

BAS-STOP OYBİRLİĞİ İLE

Eskişehir ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinin, kadın yolcuların saat 22'den sonra toplu taşıma araçlarında güzergah üzerinde istedikleri yerde inebilmesine yönelik uygulamalarının İzmir ve diğer Ege illerinde de uygulanması çağrımız, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile karşılık buldu. Böyle önemli bir konuyu siyasete alet etmeksizin ve parti ayrımı yapmaksızın sahiplenen tüm Meclis üyelerini alkışlıyoruz. Yeni Asır olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıktan taviz vermeyeceğimizi de bir kez daha söylemek isterim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA