• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Emekçi CHP’liler hak peşinde YUNUS KARAKAYA

Emekçi CHP'liler hak peşinde

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.04.2015, 00:00
Gerçek, doğru, adalet, insaf ve haklı kazanç hiçbir şekilde yok edilemez. Kişinin hakkı olan şey ya bu dünyada ya da öbür dünyada kendisine verilir. Hakkı hor görenler, çiğnemeye kalkışanlar, inkar edenler büyük bir aldanış içindedirler. Hak hiçbir zaman yerde kalmaz.
Sözü haktan açmışken, meydanlarda bol keseden atan İzmir CHP'li yöneticilere ve milletvekili adaylarına, ön seçimlerde görev yapan yüzlerce emekçi CHP'liye kulak vermelerini tavsiye ederim. Çünkü Mart ayında İzmir'de yapılan ön seçimde görev yapan CHP'lilerin 60'ar TL'lik yevmiyelerinin hala ödenmediği bilgisi geldi. Devlet kesesinden bolca atan CHP, kendi kasasından 60 TL'yi hala ödememiş olması biraz garip değil mi?

Çürük tahta çivi tutmaz


Gerçek niteliğini yitirmiş, aslı bozulmuş, eskimiş, işe yaramaz bir hale gelmiş bulunan kişiyi, ne kadar uğraşırsanız uğraşın faydalanabilecek bir duruma getiremezsiniz. Bu gibi kimselerle kurulacak ilişkilerin sonu hüsranla biter, Çünkü, "Çürük tahta çivi tutmaz".
Bir süre önce MHP'li yöneticilere bir uyarıda bulunmuştum. "Eski çanta taşıyıcıları MHP İzmir'de söz sahibi (!) olmuş da haberimiz olmamış. Bunlara dikkat edin" demiştim. Hafta sonunda MHP İzmir Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında gazetemizin muhabiri Fatih Abacıoğlu ve bazı gazeteci kardeşlerim saldırıya uğradı. Merak ediyorum bu saldırı sırasında MHP İzmir İl Teşkilatı'nda basından sorumlu yönetici neredeydi, "orda yoktu" filan diye sallamasın toplantıda olduğunu, gazetecilere saldırı yapılırken, bir köşeye saklandığını görenler olduğunu unutmasınlar. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'a düşen görev gazetecilere saldıran kişileri bir bir tespit edip adli makamlara teslim etmesi ve bu ayıbı bir an önce temizlemesidir.

Park ettiğiniz yere dikkat edin


Otomobil sürücülerini araçlarını park ettikleri yere dikkat etmeleri konusunda uyaran birçok yazı kaleme aldım. Ama geçtiğimiz günlerde yaşadığım bir olay bana tekrar böyle bir uyarı yapma gereğini hissettirdi. Bindiğim belediye otobüsü şoförü, bilinçsiz bazı vatandaşların otobüs durağının önüne araçlarını park etmesi yüzünden engelli vatandaşı indirebilmek için verdiği çabayı görünce "Pes" dedim. Park edilen otomobiller yüzünden durağa bir türlü yanaşamayan belediye otobüsünün şoförü tekerlekli sandalyedeki engelli vatandaşı durak yerine ilk müsait gördüğü bir alanda indirmek zorunda kalınca insanlığımdan utandım. Otomobil sürücüleri lütfen araçlarını park ederken "Engelli vatandaşları" da düşünsünler.

Uçar'ın hayali
gerçek oluyor

Sosyal medya fenomeni Ali Uçar'ın, eğitimine dönme şansı doğdu. Yeni Asır Gazetesi'nde yayınlanan haberin ardından Bayraklı Akşam Lisesi Genel Müdürü Bekir Kocagöz, Ali Uçar'ın eğitiminin tamamlaması için her türlü desteği sağlamaya hazır olduğunu söyledi. Uçar'ın öncelikle ortaokulu bitirmesi için gerekli desteği vereceğini söyleyen Bekir Bey ardından lise eğitimini kendi okullarında ücretsiz olarak tamamlayabileceğini ekledi. Tebrikler Bekir Hocam...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA