• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fuarın tadı yok YUNUS KARAKAYA

Fuarın tadı yok

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.09.2015, 00:00
Klasik bir söylem olacak ama "Nerde o eski fuar".
Bu sene 84. kez kapılarını açan ve hafta sonunda kapanacak olan İzmir Fuarı'nda tabiri yerindeyse in cin top oynuyor.
Her yıl ziyaretçi akınına uğrayan fuarın geldiği nokta İzmirlileri üzerken, fuar katılımcıları kapanış tarihini beklemeden stantlarını kapatmaya başladı.
Fuar ile ilgili ilginç bir nokta daha var.
Biliyorsunuz fuarda belediyeler için 3 nolu holde bir bölüm ayrıldı. Aslında tüm ilçe belediyelerinin stant açacağını düşünüyordum ama yanılmışım.
Özellikle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun gözde belediyeleri Karabağlar, Bergama, Foça, Urla, Narlıdere, Balçova, Çiğli ve Menemen fuarda neden stant açmadı merak ettim doğrusu.
UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Bergama, eski günlerini arayan Foça neden bu fırsatı değerlendirmedi acaba?

MHP ne yapmak istiyor?

MHP İzmir il yönetimi, artan terörü lanetlemek ve şehitler konusundaki duyarlılığı artırmak için ünlü isimlere sosyal medyadan çağrıda bulunacak.
MHP yaklaşık bin ünlüye, "Milletimizin evlatları şehit ediliyor. Tepki vermek için 'kahrolsun PKK, terörü lanetliyoruz' diyecek misiniz?" diye soracakmış.
Ya kardeşim bu MHP İzmir yönetimini anlamak çok güç! Hayatında MHP'ye oy vermemiş ünlülere, teröre karşı tweet attırıp milliyetçi duyguları diri tutacaklarmış.
Siz önce MHP'li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın Milliyetçilik duygularını diri tutun.
Adam, Mehmetçikler şehit düştükçe Aliağa'daki eğlencelerin dozunu artırdı, hatta Serdar Ortaç'ın şarkılarına alkışlı tempo tutarak analar kan ağlarken bol bol eğlendi, güzellerle birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.
Ne festivali erteledi, ne de güzellik yarışmasını.
Dedim ya siz önce MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar'ın Milliyetçilik duygularını diri tutun.

Üzümcü'ye Bornova Belediyesi sahip çıktı

Peygamberimize Hakaret Eden Üzümcü'ye Bornova Belediyesi sahip çıktı.
Mayıs ayında Şehir Tiyatroları'ndan ihraç edilmesi talebiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Levent Üzümcü, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla görevinden atıldığını duyurmuştu.
Bildiğiniz gibi Üzümcü, 2013 yılında paylaştığı twitter mesajıyla peygamberimize de hakaret etmişti. "Aranda 1600 yıl fark olan bir adamla aynı zaman diliminde yaşamanın zorluğuna ilaç olur mu demokrasi?" tweet'ini atan Levent Üzümcü'ye Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila sahip çıktı. Atila, Üzümcü'ye Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu Müdürlüğü önerdi.
Bu arada Olgun Atila başkanıma bir önerim daha var, ileride sıkıntılı duruma düşmek istemiyorsa etrafında kendisini yanlış yönlendiren isimleri tekrar gözden geçirsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA