• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
“Sen çıkartamazsın, ben istifa ederim” YUNUS KARAKAYA

“Sen çıkartamazsın, ben istifa ederim”

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.06.2016, 00:00
CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, 2010 tarihinden beri yaklaşık 6 yıldır görev yaptığı Foça Belediyesi Bağ-Kent Şirketi Müdürlüğü'nden ayrılmış. Bu haberi okuyunca aklıma Türk Filmlerindeki o meşhur sahne geldi.
Patron, "Seni işten atıyorum" diye bağırır.
Mağrur ve gururlu jön, "Sen beni kovamazsın, ben istifa ediyorum" der.
İşte şu anda Foça'da yaşanan olayın kısa özeti bu.
CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer'in Ege Postası'na yaptığı açıklamayı hayretler içerisinde okudum.
Biçer aslında o açıklamasında kendisinin de 'bankamatik' memuru olduğunu itiraf etmiş.
"Hizmet vermeyen bir şirketin müdürü olmaktan rahatsızlık duydum" diyen CHP Foça İlçe Başkanı Biçer'e şunları sormak istiyorum:
İstifa etmek için neden bugüne kadar beklediniz?
Peki o göreve geldiğiniz günden bu yana aldığınız parayı hak ettiğinizi düşünüyor musunuz?
Hani sizi bankamatik personeli olarak değerlendiren MHP'li Taner Acar'a "Kendisini magazin siyasetçisi olarak görüyorum" demişsiniz ya, peki sizin şu anda yaptığınız ne?
Siz işin aslını itiraf edin ve şu sorularıma cevap verin...
Başkan Demirağ'ın sizi dinlemediğinden konuşmaya fırsat bile bulamadığınızı ve kırgınlığınızı dile getirmişsiniz. Kırgınlığınızın asıl sebebi nedir?
Esas, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile aranıza neden kara kedi girdi?
CHP Foça İlçe Başkanlığı seçimlerinde Gökhan Demirağ'ın kapatılan Yeni Foça Belediye Başkanı Osman Yurtseven'i desteklediği zaman mı aranız açıldı?
İlçe Başkanı seçildikten sonra Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın önce şirketin arabasını aldıktan sonra, 7 Bin küsur olan maaşınızı da 1500 TL'ye çekmesi mi istifaya sürükledi sizi?
Gelelim MHP'li Taner Acar meselesine...
Hani demişsiniz ya "Belediyenin işgaliyecisi şu anda. En son işgaliyesini ne zaman ödedi?" diye.
Şimdi ben size soruyorum Meclis tutanaklarını inceleme fırsatı buldunuz mu?
Bulamadıysanız ben yazayım o tarihte MHP'li Taner Acar "Meclis toplantısında, 2015 yılında herhangi bir işgaliye ödemedik, bununla ilgili herhangi tahakkuk eden bir şey var mı?" diye mecliste konuştuğunu CHP İlçe Başkanı olarak bilmiyorsanız ben size ne diyeyim.
Tabi CHP İlçe Başkanı olarak Meclis toplantısına katılmış olsaydınız her şeyden bir haber olmazdınız.
Bir de Taner Acar'ın işlettiği mekanın içki ruhsatı olup olmadığını sormuşsunuz.
Sizin İlçe Başkanı olduğunuz CHP Foça İlçe teşkilatının iki adım ötesinde bulunan bir mekanın içki ruhsatı olup olmadığını bilmiyorsanız, o da sizin ayıbınız. Eğer önünden geçmiş olsaydınız o dükkanın her tarafında 'alkolsüzdür' diye bir yazı var onu da görmüş olurdunuz.
Son olarak şunu sormak istiyorum, amcanız Kemal Biçer de Foça Belediyesi'ndeki görevinden istifa edecek mi?

Yeşil Dedektör ile havanız temiz kalsın

Yeşilay, sigara yasağına yönelik ihlalleri bildirebileceğiniz bir mobil uygulama geliştirdi. Yeşil Dedektör adı verilen mobil uygulama, 2008 yılında yürürlüğe giren kapalı mekanlarda tütün mamulleri kullanım yasasına uyulmasını sağlamak, ihlallere karşı toplumda farkındalık oluşturmak, tütün ürünlerini kullanmayan vatandaşların haklarını korumak ve yasal hakları konusunda halkı bilinçlendirmek amacıyla geliştirildi. Yasayı ihlal eden işletme ve müşterilerin ihlallerini azaltmayı amaçlayan bu mobil uygulama telefon veya tablet bilgisayara indirilerek kullanılabiliyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA