• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP il yöneticisine yakıştıramadım YUNUS KARAKAYA

CHP il yöneticisine yakıştıramadım

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.06.2016, 00:00
"Rakı sofralarında Türkiye'yi kurtarırlar.
Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil" Bu sözler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait.
Sanırım bazı CHP'liler Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözünü çabuk unutmuşa benziyor. CHP İzmir yönetimindeki Dilek Bilgin durumu o kadar abartmış ki Ramazan ayında bile içki masasında fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşmaktan çekinmiyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan ayında iftar sofralarında baş köşede yerini alırken, CHP'li belediyeler birbiri ardına iftar yemekleri düzenlerken, CHP İzmir İl Teşkilatı'nda Yerel Yönetimler Sorumlusu olarak görev yapan Dilek Bilgin'in Ramazan ayında rakı masasında poz vermesi biraz garip değil mi?
Tabii birçok CHP'li dostum Dilek Hanım'ın bu pozundan çok rahatsız olduklarını dile getirdi.
Ben de onlarla aynı görüşteyim.
Dilek hanım oruç tutarsınız, tutmazsınız.
O beni ilgilendirmiyor.
Ancak Genel Başkanınız iftar sofralarında dua ederken poz verirken, sizin CHP İzmir İl Teşkilatı yöneticisi olarak Ramazan ayında rakı sofrasında poz verip üstelik bunu sosyal medyada paylaşmanız tezat oluşturuyor. Tabii Kemal Kılıçdaroğlu'nun da iftar sofralarında yaptığı konuşmalarında ne kadar samimi olduğunu sorgulamak gerekiyor.
Bu arada Dilek Bilgin'i tanımayanlar için ufak bir hatırlatma da yapayım, kendisi CHP İzmir İl Başkanlığı'nda Yerel Yönetimlerden Sorumlu bir isim.
Çiğli Belediyesi'nde bankamatik memuru olduğu ortaya çıkan il yöneticisi Dilek Bilgin'in eşi Karşıyaka Belediyesi'nde başkan yardımcısı olarak görev yapıyor.
Bilgin'in kızı da aynı belediyede çalışıyor...

Bayrakla cevap verdiler

Geçtiğimiz yıl Fırat Yılmaz Çakıroğlu adlı ülkücü öğrencinin, PKK'lılarca şehit edildiği Ege Üniversitesi'nde yine bir skandal yaşandı.
Bir grup öğrencinin mezuniyet töreninde PKK/HDP ve PKK gazetesine destek pankartı açması çeşitli tartışmalara yol açtı.
Ancak bu öğrenci bozuntularına yine en anlamlı cevabı vatansever öğrenciler verdi. Aynı fakültenin halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünden diploma alan öğrenciler sahneye dev Türk bayrağı ile çıkarak cevap verdi.
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Elden "İlla ki bir mesaj verilmek isteniyorsa ve bir sembol gösterilmek isteniyorsa bu olsa olsa gölgesinde gururla yaşadığımız, ortak değerimiz olan ay yıldızlı bayrağımız olabilir. Bu vesileyle bu duyarlılığı gösteren ve en anlamlı cevabı veren öğrencilerime teşekkür ediyorum" dedi.
Bu arada Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni başarıyla bitiren yeğenim Nazmiye Dinçer'i bir kez daha canı gönülden tebrik ederim.
Beni esas gururlandıran, mezun olmasından çok mezuniyet sonrasında verdiği mesaj oldu. Yeğenimin "Allah'ım sen bana bu ülkeye hakkıyla hizmet edebilmeyi nasip eyle!" şeklinde verdiği mesaj sanırım birilerine de kapak olmuştur. Hani bazıları "hendek kazmaya" gider, kimileri de "Allah'ım sen bana bu ülkeye hakkıyla hizmet edebilmeyi nasip eyle!" diye dua eder.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA