• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Susam’dan birlik çağrısı YUNUS KARAKAYA

Susam’dan birlik çağrısı

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.06.2016, 00:00
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam, esnafla iftarda bir araya geldi.
Susam'ın verdiği iftar yemeğinde gözler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ve CHP İzmir milletvekillerini aradı. Ancak iftar yemeğine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, Buca'nın eski belediye başkanlarından Cemil Şeboy, MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, MÜFED Başkanı Necip Nasır katılan isimler arasında yer aldı.

Mehmet Ali Susam'ın iftar yemeğinde verdiği birlik ve beraberlik mesajı umarım yerine ulaşır. Susam, "Ülkemizde önemli sorunlar var. Değinilmesi gereken temel sorun terördür. Terör bu ülkenin en önemli sorunudur.
Esnaf teşkilatı olarak ülkede terörün bitmesini, barışın sağlanmasını istiyoruz. Bu terörden birçok canımızı şehit verdik, birçok kardeşimizi gazi ve yaralı olarak bu mücadelede yanımıza, aramıza aldık.
Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ilelebet payidar kalacaktır. Kimse onu bölemeyecektir, parçalayamayacaktır, yok edemeyecektir.
Siyasette görüş ayrılıklarımız olabilir, ama ülkenin genel menfaatleri, bu ülke insanının çıkarları ve bu memleketin birliği beraberliği ve teröre karşı ortak duruş sergilemek bizim birinci görevimizdir.
Esnaf teşkilatı bu konularda en hassas teşkilattır. En duyarlı teşkilattır. Her zaman böyle olmuştur. Bu kadar ekonomik problemleri olmasına rağmen onları dillendirmek yerine, daha çok terörün bitmesi, ülkede huzurun sağlanmasına özen gösterir ama dertlerinin de çözülmesini bekler. Büyükler karşısında kendisine sahip çıkmak isteyen merkezi ve yerel idare her zaman onunla birlikte olmalıdır.
Biz bugün aramızda bulunan yerel yöneticilerimizin, aramızda olmayan yerel yöneticilerimizin esnaf teşkilatına pozitif ayrımcılık yapmasının zorunlu olduğuna inanıyoruz" dedi.

'BİR ÇOCUK DA SEN GİYDİR'!

MHP Narlıdere İlçe Başkanlığı görevine getirildiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla dikkat çeken İlçe Başkanı Metin Keskin "Bu bayram bir çocuk da sen giydir" kampanyası başlattı. Keskin, "Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Narlıdere İlçe Başkanlığı olarak ihtiyaç sahibi çocuklara; bayramı, bayram gibi yaşatmak için 'Bir çocuk da sen giydir' adlı kampanyamızı başlatmış bulunmaktayız. Kampanyamıza destek olacak hayırsever vatandaşlarımızın bizlerle iletişim kurmasını rica ederiz. Yardımda bulunmak isteyenler hayırseverlerimiz 532 665 04 10 numaralı telefondan bizimle irtibata geçebilirler" dedi.

MEZUNİYETLERİNİ ŞEHİTLERE İTHAF ETTİLER

Ankara Üniversitesi'nin en köklü fakültelerinden Siyasal Bilgiler Fakültesi, 2015-2016 öğretim yılı mezunlarını, görkemli bir törenle uğurladı.
"Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz" diyen Mülkiyelilerin bu genç mezunları da mezuniyetlerini şehitlerimize adadı. Mezun öğrenciler arasında Şırnak kırsalında 19 Mayıs'ta gerçekleştirilen arazi arama tarama faaliyetleri sırasında mayına basarak ağır şehit olan Uzman Çavuş Burak Ulukaya'nın kardeşi Orkun Ulukaya'nın da bulunduğu bildirildi.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA