• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
“Kripto FETÖ’cüler Bu mücadeleyi akamete uğratmaya çalışıyor” YUNUS KARAKAYA

“Kripto FETÖ’cüler Bu mücadeleyi akamete uğratmaya çalışıyor”

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.01.2017, 00:00

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün önerisiyle kurulan "FETÖ ile Mücadeleyi İzleme Platformu" faaliyetlerine hız verdi.
FETÖ ile Mücadeleyi İzleme Platformu'nun İzmir Başkanlığı görevine getirilen Kürşad Yükselcan ziyaretime gelerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
FETÖ/PDY terör örgütü ile mücadelede kripto FETÖ'cülerin bu mücadeleyi akamete uğratmasına mahal vermemek maksatlı bu mücadeleyi aslen yürüten kolluk kuvvetlerine, adli mercilere destek vermek amaçlı olarak AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün destek ve himayeleri ile kurulan sivil üstünlük "FETÖ İle Mücadeleyi İzleme Platformu" ilk olarak Ağustos ayında faaliyetlerine başladı.
Eski bir FETÖ mağduru olan emniyet mensubu olan Kürşad Yükselcan yaptığı açıklamada "Platformun amacı bu mücadelede mağdur ve teröristin ayrımının yapılmasına hazırlanacak raporlamalar ile katkı sunmaktır.
Bu konuda ilgisiz kalan kurum, kuruluş, hangi yapı çalışmıyorsa harekete geçirecek bir sivil inisiyatif olacağız.
Emperyalistlerin işgal hareketine karşı, "devletim, milletim, vatanım" diyen herkese yer var bu harekette. 17/25 Aralık darbe girişiminden sonra hala FETÖ'ye çalışanlar ile mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

15 TEMMUZ ŞİİRİ

Almanya'da yaşayan okuyucum Ahmet Öngel 15 Temmuz gecesi yazdığı şiiri bizlere göndermiş.
Ben de sizlerle paylaşmak istedim:
Korkma!! Göğsünde Iman Yüzünde Nur Geceyi aydınlatan kahramandır onlar 15 Temmuz destanını yazıp Ebediyete intikal eden birer Hamza'dır onlar Biz bir olalım, kardeş olalım Erenlerin yolunda yol alalım Efendimizin sünnetine dolalım Hz. Ali, Fatih Sultan Mehmet, Salahattin Eyyubi olalım Reisin arkasında saf tutalım Hep beraber mazlumlara umut olalım...
Zaman ahir Zaman Yurdumun 4 bir yani düşman Aramızdaki hainler asıl bizi yakan Onlardır ruhunu şeytana satan Kardeşi kardeşe kırdıran Zehrini içimize akıtan Müslümanları diri diri ölüme atan Onlar değil mi yurduma oyun yapan Oyuna oyun yapar Yüce Yaratan Bir gecede nurunu tamamlayan O'dur her şeyi ayakta tutan Dost bildiğimiz düşman oldu Beni vuranlar ayni safa durdu Bütün dünya şeytana köle oldu Merak etme geliyor Turan denen güzel Ordu El ele hep beraber 2023 Yıldızlara yazılmış zaferim neslimden nicelere Çalışkanım hedefim adalet yaymak her bir yere Müslümanım, doğruyum, insanlığım ibret olsun dünya milletine Dört bir yanım deniz doğallığı bitmez saymakla Irmağım, havam, dağlarım tükenmez anlatmakla Nöbet tutar Mehmetçiğim 24 saat dağlarda cennet vatana Bölünmez Türkiye'm dünya batmadan, Şehidimin kanı gökyüzünde Ay yıldız parlamakta Pilotumuz Tayip Erdoğan sallandıramaz kimse bizi dosdoğru yolumuza Özgür yaşa gururla öl, bekleme katil doğruluk ordusuna Dünya tarihi karanlık iz bırakmış arkasında İnsanlık kör olmuş eziyor güçsüzü kendi çıkarına Güçsüz ezilirmiş bu tabiatın kanununda Büyük Türkiye buna son verecek elbet yakında...
Biz bir olalım, kardeş olalım Erenlerin yolunda yol alalım Efendimizin sünnetine dolalım Hz. Ali, Fatih Sultan Mehmet, Salahattin Eyyubi olalım Reisin arkasında saf tutalım Hep beraber mazlumlara umut olalım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA