• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YİNE KART SKANDALI YUNUS KARAKAYA

YİNE KART SKANDALI

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.02.2017, 00:00

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ulaşım kartlarındaki baskı hatalarındaki skandallar bitmek tükenmek bilmiyor Biliyorsunuz bir süre önce İzmir'de üniversite okuyan genç İzmir Büyükşehir Belediyesine öğrenci kartı çıkarmak için çevrimiçi başvuruda bulunmuştu.
Kendi fotoğrafını göndermesine rağmen kabul edilmeyen genç, bunun üzerine ünlü futbolcu David Beckham'ın fotoğrafını göndererek Beckham fotoğraflı kartıyla yolculuk etmesi Türkiye gündemine oturmuştu.
ESHOT kart basımı konusunda yeni bir skandala imza attı.65 Yaş kartı için başvuran İzmirli Vatandaş fotoğrafının ters ve farklı bir yere basıldığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

BEN UYARMAKTAK BIKTIM AMA...

Belediyemizin bitmek tükenmek bilmeyen dayatmaları ve hesapsız beceriksiz organizelerini yazmaktan biz bıktık lakin yetkilileri sanırım hiç rahatsız etmedi.
Yazdıklarımız illaki birilerini rahatsız ediyor ki yankısı bize kadar geliyor.
Sayın ESHOT ve Büyükşehir yetkilileri.
Sözlerim sizlere.
2017 yılında uzay çağı yaşadığımız dünyamızda küçücük bir ulaşım kartını hizmete sunmak bu kadar mı zor.
Artık pes yani.
Durmadan dayatarak onu değiştir bunu değiştir gına geldi.
Günlerdir kuyruklara mahkûm olsun genç yaşlı demeden.
Türkiye'min 3.büyük kentinde yaşamak güzel İzmir'de yaşamak gurur olmaktan çıkıp utanç olmaya başladı. Bana kimse bu şehirde yaşama...!
Cevabını veremez. Bu sorunun muhatabı bu kenti yonetemeyenlerdir.
Bu durumda kimin gitmesi gerektiğini tartışma gereği olmadığı kanaatindeyim.
Kalabalık ve kuyrukları Konak meydanında göz önünde tutmamak ve tepki çekmemek adına otopark altına çektiğinizi aylardır takip etmekteyiz.
Oradaki kuyrukları da görüyoruz.
Çalışanlarınızla halkı karşı karşıya getirerek sorumluluktan kacmaktasiniz.
Ama tarihin size soracağı hesaptan kaçamayacaksınız.
Aylardır takip ediyorum ve otopark altında canla başla hizmet verme çabasında olan ESHOT çalışanlarını gönülden tebrik ederim.
Yıllardır bu bitmek tükenmek bilmeyen kuyruklara sabırla cevap vermeye çalışan o insanları kutlarım.
Görüyorum ki artık o sabırla hizmet vermeye çalışan insanlarında psikolojisi son demine gelmiş ve insan görmekten korkar hale gelmişler insanlarında sizin üzerinizde vebali olduğunu unutmayın.
Bu kadar zahmete rağmen sonuç nedir. Yine birçoğu çalışmayan kartlar ve alışkanlık olmuş hatalı basım kişisel kartlar.
Çalışmayan validatorler. Piyasada yeterli miktarda bulunmayan İzmir'im kartlar. Mağdur olan İzmir halkı. Teknolojiden bi haber Büyükşehir Belediyesi.
Çalışanlarla halkı karşı karşıya getirmeyin. Bir gün sizde onlarla karşı karşıya gelmek zorunda kalırsınız.
Gölge gibi takipte olduğumuzu da unutmayın.

TEBRİKLER ERHAN USTA

Bayraklı Belediyesi'nin tesislerinde müşterilerine sunduğu bir birinden leziz yemekleriyle ün yapan Erhan Usta(Çelik) aradığı mutluluğu nihayet bulmuşa benziyor. Havuz Kafe'de düzenlenen düğün töreniyle hayatını Serdil Aydın Çelik ile birleştiren Erhan Usta'nın mutluğu gözlerinden okunuyordu. Çelik çiftinin nikâhını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kıyarken, Başkanın eşi Bahriye Karabağ ve Başkan Yardımcısı Gamze Eraslan yaptı.
Mutluğun daim olsun Erhan Usta...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA