• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yalanlar ve gerçekler YUNUS KARAKAYA

Yalanlar ve gerçekler

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.04.2017, 00:00

16 Nisan Pazar günü Türkiye sandık başına gidecek.
"Hayır" ve "Evet" cephesi seçmenleri etkilemek için çalışmalarını bütün hızıyla sürdürürken, sosyal medya üzerinden yapılan algı operasyonları seçmenin beynini bulandırıyor.

'YANILTIYORLAR'

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, FRM TV'de yayınlanan "Gündem Özel" programında konuğum oldu.
Kendisiyle 2 saate yakın süren bir program yaptım.
Program'da "Hayır" cephesindeki arkadaşların elime tutuşturduğu broşürdeki "Neden Hayır diyoruz"daki maddeleri sordum.
Sayın Kocabıyık sorularıma içtenlikle cevap verdi, aynı zamanda izleyicilerimizden gelen soruları da cevapladı.
"Hayır"cıların Anayasa değişiklik paketinde yer almayan maddelerle halkın kafasını karıştırdığını ve kendilerine "Yalancı" bile diyemeyeceğini dile getiren AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, "CHP'liler sürekli yalan söylüyor, biz onların yalanlarını çürütmekten bıktık ama onlar yalan söylemekten bıkmadı" dedi.
Kocabıyık, "Cumhuriyetimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından iki temel üzerine kurulmuştur. Birincisi "tam bağımsızlık" ikincisi "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." Türkiye'de hizmet veren tüm partiler halkımıza bu iki temel fikir üzerinde refah sağlamak, kalkınmayı gerçekleştirmek, güçlü ve büyük bir millet olmak ve insanlarımızı mutlu etmek için çalıştıklarını vaat etmiştir. Ama bu hedefte gerçek adımlarla yürüyen tek parti AK Parti olmuştur. Bakın bizim 15 yılda yaptıklarımız Atatürk'ün 10. Yıl Nutku'nda belirttiği tüm hedeflere giden en doğru yoldur" diye konuştu

SABAH YAZARLAR KULÜBÜ BULUŞMASI

Sabah Yazarlar Kulübü, referandum buluşmaları kapsamında "Türkiye geleceğini oyluyor. SABAH Gazetesi Yazarları Anayasa değişikliğini tartışıyor" başlıklı panel İzmir'de yapıldı.
Katılımın oldukça yüksek olduğu panele ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, SABAH Gazetesi yazarları Prof. Dr. Kerem Alkin, Okan Müderrisoğlu ve gazeteci Nagehan Alçı konuşmacı olarak katıldı.
Sabah Gazetesi Yazarlar Kulübü üyeleri Anayasa değişikliğinin neden gerekli olduğunu örnekler vererek anlattı.
İzmir Ticaret Borsası Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda Sabah Yazarlar Kulübü üyeleri, bugün İzmirlilerle buluşarak Anayasa değişikliğiyle ilgili düşüncelerini aktardı.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Haydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi heyeti, yapılan yardımlar ve destekleri için Es Grup'a ziyarette bulundu.
Es Grup'un okula hediye ettiği 15 Temmuz Şehitleri panolarına ve 18 Mart etkinliklerine yapılan desteğe teşekkür etmek amacıyla hazırlanan onurluk, Okul Müdürü Mehmet Sıtkı Arı, Müdür Yardımcısı Efsun Gürver, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Afet Ülke Çarboğa, Deniz Mengüloğlu, Bilge Battal ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özgür Yılmaz tarafından Es Grup Ege Bölge İdari İşler Müdürü Nurettin Okçu ve Es Grup Ege Bölge Satın alma Müdürü İsmail Hatipoğlu'na verildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA