• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Maksadınız ne sizin? YUNUS KARAKAYA

Maksadınız ne sizin?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.04.2017, 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmek fikir özgürlüğü, ona destek açıklamalarında bulunmak yandaşlık.
Hükümetin projelerine destek mesajı vermek yandaşlık, ağız dolusu hakaret etmek fikir özgürlüğü.
Biliyorsunuz Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Genel Kurulu'nun haddini aşarak Türkiye'nin yeniden denetime alınması kararını vermesinden sonra iş dünyası birbiri ardına açıklamalarda bulundu.
Bu isimlerden birisi olan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Genel Kurulu'nun Türkiye'nin yeniden denetime alınması kararını eleştirerek, "Türkiye'nin tam üye olmasını elbette isteriz. Ama ülkemizin gururu ve onuru her şeyin üzerindedir, Avrupa'nın bize ders vermesine ihtiyacımız yok" şeklinde açıklama yapması üzere bir grup CHP'li başladılar yaygara koparmaya.
Ama aynı CHP'liler Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkan Vekili İbrahim Gökçüoğlu, idam getirildiği takdirde Avrupa Birliği'nden her yıl alınan fonların iptal edileceğini, ihracatçıların AB ülkeleri karşısında zorda kalacağını bu nedenle idam tartışmasının gündemden düşürülmesi gerektiğini söylemesine ne gariptir ki hiç yorum yapmıyor.
İbrahim Gökçüoğlu'nun koalisyon dönemi hükümetlerine destek olması, hatta o zaman taraflı tarafsız herkesin ülke ekonomisine büyük zarar verdiği görüşünde birleştiği Kemal Derviş'e övgüler yağdırması garibime gitti.
Hükümetin yaptıklarını görmemezlikten gelen EBSO Başkan Vekili olan İbrahim Gökçüoğlu, sanırım CHP'ye göz kırpıyor. İbrahim beye tavsiyem eğer hükümete karşı muhalefet yapacaksanız EBSO'yu kullanmayı bırakın siyasete girin.

ÖREN'DEKİ YIKIMLAR CHP'Yİ KARIŞTIRDI

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören beldesindeki bazı tesislerin yıkılması CHP'yi karıştırdı.
Ören'in eski Belediye Başkanı CHP'li Kazım Turan yıkımlara olan tepkisini sosyal medyadaki hesabında takipçileriyle paylaştı.
Turan tepkisini şu sözlerle dile getirdi;
Birileri Ören'e düşman da ondan herhalde. Duyduğuma göre "iskan ruhsatı yok" diye 4 işletme, ruhsatları iptal edilip yıkılmış. Ki bu yıkılanların hepsi belediyeye ait, geçici olarak Ören turizmine hizmet amacıyla, uzun yıllar önce yaptırdığım yerler.
Ören-Yalı'sındaki işletmelerin 3-5'i hariç hiçbirinin iskan ruhsatı yoktur. Hepsi yıkılanlar gibi Ören turizmi için geçici ruhsatlıdır. Ören'de CHP'li arkadaşların işlettiği bu yerler CHP'li bir belediye tarafından yıkılıyor, ama aynı durumdaki değerleri (CHP'li olmadıkları için herhalde) CHP'li bir belediye tarafından KORUNUYOR. Bu ayrıcalık, bir SUÇTUR. Hatırlatırım, bu suçun TCK'daki tanımı da GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAK'tır.

AHMET BEREKET'E BİR GÖREV DAHA

İzmir bölgesi 5. kademe teknik direktörlük diplomasına sahip Türkiye Taekwondo federasyonu milli takımlar teknik kurulu üyesi, Karabağlar halk eğitimi merkezi usta eğiticisi, Çağrı İhtisas Spor Kulübü Derneği Baş antrenörü Ahmet Bereket, Yunanistan'da düzenlenecek olan ve 2020 olimpiyatlarına kota vermesi nedeniyle son derece önem taşıyan WTF (Dünya Taekwondo Federasyonu) başkanlık kupası müsabakalarında milli takım antrenörü olarak görevlendirildi. Bereket amaçlarının her zaman olduğu gibi her durum ve her şartta şanlı bayrağımızı en yükseklerde dalgalandırmak adına var güçleriyle mücadele edip kürsünün en üst basamağında yer alacaklarına tüm takım olarak inandıklarını söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA