• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Neymiş, istenince oluyormuş YUNUS KARAKAYA

Neymiş, istenince oluyormuş

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.08.2017, 00:00

Yeni Asır Gazetesi gündeme damgasını vurmaya devam ediyor. Genç ve başarılı gazeteci arkadaşlarımızdan Tansu Edip Gökbudak, yine başarılı bir habere imza attı.
"Başkan Farkı" başlıklı haberde CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in çalışmalarıyla, yine CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun çalışmaları değerlendirilmiş.
Her fırsatta hükümetin CHP'li oldukları için destek vermediğinden dem vuran Aziz Kocaoğlu'nun partidaşı Yılmaz Büyükerşen'den biraz ders alması gerekmiyor mu?
Başarısızlığını hükümete çamur atarak örtmek yerine, Büyükerşen gibi çalışsa sanırım İzmir için daha iyi olur.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'ye İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni değil de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in çalışmalarını örnek gösterse partisine daha fazla artı yazmaz mı?

SEFERİHİSAR'A NEDEN SESİNİZ ÇIKMIYOR

Aliağa Belediyesi'nin Çaltılıdere'de bulunan bir arazinin satılmasıyla ilgili CHP'liler MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar'ı hedef tahtasına koydular. Bu zat-ı muhteremler mesela CHP'li Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer beş yıldızlı otelleri satarken sesleri neden çıkmadı?Seferihisar'da Akkum'daki yer satılırken uyuyorlar mıydı?
CHP'li Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in belediyeye ait sattığı yerlerin maddi değerinin en aşağı 350 milyon TL olduğu söyleniyor. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı, belediyeye ait gayrimenkullerin satışını sürekli dile getiriyor o zaman neden kimsenin sesi çıkmıyor?
Pardon Üçkuyular Pazaryeri'ndeki belediye hisselerini kim satmıştı?

ÜLKÜ'NÜN TEPKİSİ

Aliağa Belediyesi eski Başkanı ve CHP Eski Milletvekili Hakkı Ülkü, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda satış olayına farklı bir boyut getirdi. İşte Ülkü'nün paylaşımı: "Ey Aziz, 8 ilçenin kaybının sorumlusu Aziz, görüyorsun neler oluyor. Dönemimde orası (Çaltılıdere) gözümüz gibi korunmuştu.
Şimdi o çok sevdiğin Turgut sayesinde ilçe talan ediliyor.
2004'ten beri Aliağa'da ne kadar yağma talan varsa sen ve Turgut sorumludur.
Yaşın da oldukça genç daha çok şeyler görürsün Muhterem.
Ne diyordun beni yuhalatırken. Aliağa senin tapulu yerin mi? Benim öyle bir tapulu yerim yok ama senin büyük mağazalara sığdıramadığın yerlerin ne alemde? Kemalpaşa arazilerin OSB'ye dahil oldu mu sevgili muhterem?" Sahi Turgut deyince aklıma Aliağa eski Belediye Başkanı Turgut Oğuz'un oğlu şimdilerde ne iş yapıyor CHP'liler bunu da bir sorgulasa.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA