• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
PKK’nın elindeki gençleri kurtarın YUNUS KARAKAYA

PKK’nın elindeki gençleri kurtarın

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.08.2017, 00:00

Katıldığı bir televizyon programında, 'Militan yetiştiriliyor' çıkışıyla dikkat çeken CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın gücü yetiyorsa gitsin, PKK'nın elindeki gençleri kurtarsın.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Silifke'deki Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kampı'ndaki pırıl pırıl gençleri militan olarak değerlendiren CHP Mersin Milletvekili'nin şovu büyük tepki topladı.
Gerçi Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ve gençler, kampı ziyaret eden Aytuğ'a ağzının payını vermiş Güneş; "Diriliş Muştusu nedir, bir topluluktur. İkincisi biz bütün üniversite topluluklarına, gençlik topluluklarına bu fırsatı veriyoruz. Bana aynı yapıda diriliş değil de bilmem sevgi muştusu üniversite topluluğu gelse ona da izin veririm.
Benim çizgim şudur, bölücü olmasın, hain olmasın, bayrağını, vatanını milletini seven her gence devletimin tesisleri açıktır" diyerek tepkisini dile getirmiş,

AİLEM CHP'li

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ikinci şoku kampa katılan Kastamonulu kurs öğrencisi Muhammed Ilgaz'ın sözlerini duyunca yaşamış.
Ilgaz, ailesinin CHP üyesi olduğunu, kendisinin de Atatürkçü Düşünce Derneği Kastamonu Genel Sekreteri olduğunu duyunca CHP Milletvekili Atıcı renkten renge girdi.
Ilgaz, "Ben ve CHP'li birçok arkadaşımız var. Siz burada herhangi bilgi almadan, bize 'Militan' dediniz, 'Burada militan yetiştiriyorsunuz' dediniz. Siz bizden özür dilemek zorundasınız.
Bizim gurumuz kırıldı. Ailemden çok fazla kişiye söyledim ben. Mersin'e, Gençlik ve Spor Bakanlığı sinema kampına gidiyorum dedim. Siz bir yafta yapıştırdınız bize. Yapacağınız özür ve açıklama gururumuzu, bir noktada haysiyetimizi düzeltecek. Bunun için sizden buradaki 142 gençten özür dilemenizi bekliyoruz" sözleriyle tepkisini bir kez daha dile getirdi.
Aytuğ Bey size o kapıdan ekmek çıkmaz.
Siz gidin omuz omuza siyaset yaptığınız HDP'liler ile görüşün de PKK'nın elindeki gençleri kurtarın.

ŞARAP PARASI İÇİN DİLENEN GENÇLER

Mesela CHP'li Edremit Belediyesi'nin geçen yıl düzenlediği Rock Festivali'nde, gençler şarap parası dilenirken CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın aklı neredeydi?
Biliyorsunuz geçen yıl, Edremit Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 'Zeytinli Rock Festivali'nde gençlerin alkol alabilmek için başvurduğu yolların işin açıkçası beni utandırdığını yazmıştım.
Bir grup gencin "Ver bir kucak, at bir bozuk", "Sarılmak 1 Lira" diyerek, diğer bir grup gencin ise "Festival parası, Allah Rızası için bir şarap parası" diyerek para toplamaya çalışması büyük tepki toplamıştı.
Aytuğ Bey iki gençlik arasında fark var.
Sizin "Militan" olarak değerlendirdiğiniz gençler, 15 Temmuz'da vatanını savunmak için tankların önüne yatarken, sokaklarda şehit olma uğruna teröristlerle mücadele ediyordu.
Sizin aydın gençlik dedikleriniz de şarap almak için sokaklarda para dileniyordu.
Vatanını, bayrağını seven gençlerden korkmayın, esas siz içinizdeki hainlerden vatan, millet düşmanlarından korkun.

Tebrikler Tülin Hanım

Geçtiğimiz yıl biri 5 metrelik dört resmini Çeşme Devlet Hastanesi'ne bağışlayan ressam Tülin Kaynak, bu yıl da 5 resmini hastanenin çocuk servisine bağışladı. Yaklaşık 20 yıldır resim sanatıyla uğraşan Tülin Kaynak'ın bağışladığı resimler çocuk servislerinin duvarlarını süsledi. Çocukları çok sevdiğini söyleyen Kaynak, "Soyut resimler, çocukların gördüğü resimler değil.
Soyut resim, çocukların hayal gücünü zenginleştirir.
Çocuk yuvaları için de aynı şey geçerli. Figüratif resim, hep hatırlatıcıdır. Soyut resim, beyindekileri açığa çıkarır" diye konuştu.
Çeşme Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Atıl Birol, Tülin Kaynak'a bağışından dolayı teşekkür etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA