• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ZAFER ŞAHİN

Vardiyalı terör

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.01.2017, 00:00

Türkiye'yi terörle hizaya getirmek isteyen üst akıl, kanlı terör örgütleri FETÖ, PKK, DEAŞ ve DHKP-C'yi adeta vardiyalı çalıştırıyor. Son 1 ayda meydana gelen terör eylemlerinde Ankara'da FETÖ'yü, Kayseri'de PKK'yı, İstanbul'da DEAŞ'ı sahaya süren karanlık güçler, dün de İzmir'de bir kez daha PKK kartı ile Türkiye'ye saldırdı. Sözde ideolojik farklılıklarına rağmen Türkiye'ye eş zamanlı olarak saldıran terör örgütlerinin son bir ay içindeki kanlı eylemleri, aynı merkezden talimat aldıklarını bir kez daha kanıtladı.
Türkiye'nin aynı zamanda 4 terör örgütünün saldırısına uğraması akıllara "Bu hainlerin ipleri kimin elinde" sorusunu getirdi. İşte Türkiye'nin huzurunu ve istikrarını hedef alan alçakların üst akıl tarafından yönlendirildiğini tüm çıplaklığıyla ortaya koyan 1 aylık kanlı eylemler...

10 Aralık Beşiktaş Saldırısı (PKK)

İstanbul'da oynanan Beşiktaş- Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena Stadı yakınlarında 45 saniye arayla iki ayrı patlama meydana geldi. Saldırılarda 36'sı emniyet mensubu 8'i sivil 44 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı terör örgütü PKK'ya bağlı TAK (Kürdistan Özgürlük Şahinleri) örgütü üstlendi.
Terör örgütü TAK, saldırıya gerekçe olarak PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın tutukluluğu ve Güneydoğu'daki operasyonları gösterdi.

17 Aralık Kayseri Saldırısı (PKK)

Kayseri'de çarşı iznine çıkan erleri taşıyan otobüse PKK tarafından düzenlenen bombalı intihar saldırısında 14 Mehmetçik şehit oldu. 56 kişi yaralandı. Kanlı terör örgütü PKK, bu alçak saldırıyı gerçekleştiren canlı bombaları kahraman ilan etti.

19 Aralık Ankara suikastı (FETÖ)

FETÖ'nün yayın organlarından kapatılan Today's Zaman'ın Ankara Temsilciliği'ni yapan firari terörist Abdullah Bozkurt, 16 Aralık'ta Türkiye'de görev yapan diplomatları twitter üzerinden tehdit etti. "Türkiye'deki büyükelçilikler güvende olmayacak" diyen FETÖ'cü hainin bu tweetinden 3 gün sonra Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov bir suikasta kurban gitti. Büyükelçiyi öldüren katilin, FETÖ'nün emniyet içindeki uyuyan hücrelerine mensup haşhaşi Mevlüt Mert Altıntaş olduğu ortaya çıktı.

1 Ocak İstanbul saldırısı (DEAŞ)

İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Ortaköy'deki Reina, 01.30 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Mekanda eğlenenleri acımasızca katleden saldırganlar 35 kişiyi öldürdü, 40 kişiyi yaraladı.
Tüm dünyada yankı yaratan saldırıyı, Türkiye'nin El Bab'ta köşeye sıkıştırdığı terör örgütü DEAŞ üstlendi.

5 Ocak İzmir saldırısı (PKK)

15 Temmuz darbe girişiminde birlikte hareket ettikleri ortaya çıkan terör örgütleri FETÖ ve PKK, bu kez İzmir'de ortak hareket etti. Darbe girişimi öncesinde FETÖ'ye yönelik operasyonlar için düğmeye basan ve kalkışmanın öne çekilmesine neden olan savcıların görev yaptığı İzmir Adliyesi'ne PKK saldırdı. Bir polis ve bir mübaşir şehit oldu. 7 kişi yaralandı.
Saldırının PKK tarafından gerçekleştirilmesi "FETÖ-PKK işbirliği bir kez daha kanıtlandı" şeklinde yorumlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA