• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Bodrum ve İstanbul'dan yaz haberleri

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.05.2010, 00:00
Bu arada Harbiye'de açılan ve arkadaşım Ergun sayesinde çok güzel bir yer olan Piyasa, şu anda Kadir Doğulu (Hande Yener'in eski nişanlısı) ve Mehmet Davran'ın elinde. Tam bir marjinal kulübü olmuş. O gece Yonca Evcimik, Yeliz ve Fatih Cesur oradaydı. Ergun'sa gerekeni yapmış ve Cahide, Circus Joke vs. İzzet Çapa'nın danışmanlığına dönmüş. İkisinin de birbirine çok uyduğunu her zaman söylerim. Yeni sezonda da başarılar diliyorum.
***
Hafta sonları Şeyla, yaptığı "Ala Şeyla" partileriyle kendinden çok artı puanlarla bahsettiriyor. Bu haftaki Astoria Clemantine'deki partisinde tüm İstanbul şıkları ile Beyaz, Nalan Salur, vs, vs herkes oradaydı.
***
Geçen hafta İstanbul'da çok parti verildi ama biri çok ilginçti. Güzeller güzeli Ela ve eşi Anko Mast'ın dev teknelerinde Türk ve yabancı misafirlerine verdikleri yemek şaheserdi. Anko Mast, dünya çapındaki 8 marinanın tersanelerinin sahibi olduğu için dünyanın en güzel yatlarının sahipleri partide boy gösterdi. Ortam şıklıktan yıkılıyordu...

Bodrum Marina'da artık canlı müzik yok
Biraz Bodrum'dan bahsedelim. Bugüne kadar tıka basa dolan Bodrum Marina artık canlı müzik yapmayacak sadece restoran olarak kalıyor. Bu arada Zeki Müren'in çok sevdiği yılların 'Han'ı kulüp oluyor. Marina'nın özel müşterilerine özel giriş kartlarıyla sunduğu bu nefis yeri arkadaşım Şenkar işletiyor.
***
Bodrum Türkbükü Terassu, bilirsiniz Ali Sayar'ın işletmesindeydi. Bugünlerde etrafında bütün sosyetenin toplandığı bu mekanın danışmanlığını benim canım arkadaşım, sizin de Efes Oteli 'fitness'tan tanıdığınız Melek Kublay yapıyor.
***
Yılların sabaha kadar açık olan Bodrum'un meşhur Hemera'sı patron değiştiriyor ve bembeşke bir çehreyle Bodrumluların hizmetine geçiyor. Yine yılların Türkbükü Güverte'si ne yazık ki kapandı. Lola Beach oldu. İçinde bir balık bir de Meksika restoranı açılıyormuş. Bunun içinde bir de Fatih Ürek, Demet Akalın ve Murat Dalkılıç'ın çalışacağı Paşa Club var.
***
Bodrum'da bir de benim canım dediğim Selin'imin restoranına gittim. Çok güzel olmuş. Haziran başı açıyor. Marina Vista'nın yanında olan bu güzel mekanın adı Last point... Jumbo karidesten, tereyağda kıymalı erişteye çok özel böreklerden İstanbul Hisar kahvaltılarına kadar her şey çok iyi bir mutfak ekibi ile hazırlanmış bile... 24 saat açık kalacak mekanda gece nohutlu işkembe servisi yapılacakmış. BU arada önümüzdeki yıl restoranın üstüne nefis bir apart otel yapmayı düşünen Selin Kök, her odasını ayrı dekore edecekmiş. Adı da İmagine Hause olacakmış.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA