• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Miss Globe’da jüri üyesi olmak

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.12.2010, 00:00
Güzellerin içinde en güzelini bulmakta zorlandık ama aynı isimlerde birleştik. İspanyol Fesolis Duran'ı birinci, Rus Anna Botova'yı ikinci, Venezuellalı Laura Contreras'ı üçüncü seçtik

26 Aralık gecesi Kıbrıs'ta tevazu gosteremeyeceğim Kıbrıs'ın en mükemmel oteli Cratos Premium'da idim. Ayrıca Cratos'ta görevli olduğum için grurluyum. Muhteşem bir orgnizasyonla 82'ncisi yapılan Miss Globe International yarışmasında jüri üyesi idim. Otelin sahipleri Murat-Kemal Bozoğlu, Serdar Ortaç, Süreyya Yalçın, Kenan Ercetingöz gibi isimlerlerin de jüri üyesi olarak katıldığı yarışmada. Bir gece evvel bir haftalık çalışmalarımdan sonra tanıştığım bazı güzellerin arasından seçimin zor olacağını tahmin etmiştim.

ORTAK BEĞENİ İSPANYA

Tahmin ettiğim gibi yarışmada epey zorlandık ama favorilerimiz, kalabalık jüriden aynı puanları alınca çok da mutlu olduk. Bu ne kadar adil olduğumuzun bir göstergesi idi sanırım.
3. Olan Venezuella güzeli Laura Contreras ülkesinde 1; 2. Gelen Rus güzeli Anna Botova dünyada katıldığı yarışmaların hepsinde 2; 1. olan İspanyol güzeli Fesolis Duran ise ben dahil otelin ve tüm jürinin başından beri favorisiydi ve haklı bir birincilik aldı. Arkadaşlık güzeli seçilen Bulgaristan güzeli Gyulsim İlhan Ali ise gecenin en sempatik güzeliydi.
Milli kostümlerin çok güzel ve renkli olduğu yarışmada Brezilya'nın kostümü en ilginç kostüm seçildi. Final bölümünde Serdar Ortaç'ın röportajları oldukça ilginçti. Senenin son eventi olan bu yarışma bu gece yeni yılın ilk eventi olacak olan Ajda-Tarkan buluşmasına yerini bırakıyor.
Bu dev gösteri herhalde ülkemizde yapılan en güçlü şov olacak ve uzun süre konuşulacaktır. Yeni yıldaki hazırlıkları şu anda bile 'top' yapacak olan eventlere imzalar atılmış. Yılbaşı rezervasyonları arasında en güçlüsü Cratos. Hepinize mutlu yıllar.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA