• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Çeşme'de Fatih Ürek coşkusu yaşanıyor

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.07.2012, 00:00
"Sabaha kadar eğlenelim, 300-500 dansedelim" şovuyla Bodrum'a neşeli geceler yaşatan Fatieh Ürek, şimdi aynı konsepti Çeşme'ye taşıyor. Yarın akşam CC'de müthiş bir eğlence var...

Geçen yıl benim Çeşme'ye bir-iki günlüğüne turist gibi geldiğim dönemlerde hatırladığım bir çok gece kulübünün oluşu ve tüm sanatçıların devamlı bu kulüplerde verdiği konserlerdi. Hepsi elendi. Geriye bir tek CC ve Fatih Ürek kaldı. CC hala devam ediyor, kulüplüğünden hiçbir ödün vermeden. Bu yıl sanatçı listesine geçen haftasonu büyük bir hazla izlediğim Selami Şahin'i eklemiş. Program boyunca Şahin'in repertuarındaki eserleri dinledikçe ve de sanatçıya eşlik ettikçe yıllarca ezberlediğimiz en güzel şarkıların ona ait olduğunu gördük. Bugün son Çeşme galası için geliyor Selami Şahin... Hiçbir zaman krallığını hiç kimseye devretmemiş, kendine has uslubuyla Ümit Besen'i de ayın 17'sinde ağırlayacak. Artık o gece neler olur bilemem; diyeceğim Serdar Ortaç da ayın 18'inde Çeşme CC'de olacak.

SAHNEDE BİR NUMARA

Yaptığı müzik ve sahne tarzında en tepede olan Fatih'im geçen hafta yıktı geçti Bodrum'u. Zaten kendi mekanımdan yorgun çıktığım için gece hayatını yapmadığım halde geçtiğimiz hafta sonu doya doya izledik ve bitmesin dedik. Kendilerini aynı kefeye koyanlar türlü türlü dedikodular içinde yuvarlanıp, olmayan sesleri ile sanat yaşamlarını sürdürmeye çalışırken, o saçma twitter yazıları ile hayran kitlelerini çoğaltmaya çalışırken canım Fatih'im sesi, sahnesi, candanlığı ile bu alemde tek kaldığını gösteriyor her hafta sonu Çeşme'de. Hele yaza damgasını vuracak 'sabaha kadar eğlenelim, 300 500 dansedelim'le yine yıkıyor ortalığı.

ALAÇATI'DA ÇEKİM YAPTI

Bu arada geçen hafta sonu Çeme'ye erken geldi, yardımcısı Mert ve Merve ile... Bir de çekim ekibi ile. 300-500'ün çekimlerini Lavanta, Kuş Kafesi, Anna Perena ve de Alaçatı sokaklarını mekan seçerek. Her zamanki gibi tevazusu, candanlığı, sempatisi ile tüm yolunu kesen sevenleri ile bol bol sohbet etti, bol bol resim çektirdi. Bu arada çekim için 11 bavul eşya getirdiğini de yazmadan edemiyeceğim. Fatih bu, diğerlerini belki bir gece seyretmeye giden çok ünlü kişiler Fatih'i evlerine, teknel yolculuklarına, minik seyahatlere davet ediyorlar. Şu dedikodulu,, gösterişli(!), kırıcı, sahte gece hayatını yapıyor ve başarılıyım sanan kişilerden arındıran yeganelerden biri Fatih. Seninle gurur duyuyorum bunlardan arındığın için Fatih'ciğim...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA