• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Güne telaşlı başlayıp sakin sonlandıracağız FİLİZ ÖZKOL

Güne telaşlı başlayıp sakin sonlandıracağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.09.2009, 00:00
Günün ilk saatlerinde yaşanan kargaşalar akşama doğru bir dengeye kavuşacaktır. Duygularımızla mantığımız arasında seçim yapmak zorunda kalabiliriz. Kişisel düşüncelerimizin önem kazanması sonucunda, ikilem durumlar söz konusu olacaktır. Şirketler arası transferler gerçekleşecek ve bazı elemanların yer değiştirmesi gündeme gelecektir. Bugün dünya moda sektöründe önemli defileler gerçekleşecek. Yaşam kalitesini artırıcı ve hayatı kolaylaştırıcı pratik ev ürünleri piyasaya çıkarılacak.
Bugün doğanlar; girişimci ve çalışkan yapıları ile sürekli güven arayışı içindedirler. Mantık yönleri daima ağır bastığı için, hayatta başarılı olmaya aday kişilerdir. Reddedilme korkusunu sürekli hissetmelerinden dolayı, duygularını kolay açıklamak istemezler. Geleneksel davranış biçimlerini tercih etmeleri yüzünden ailesel ilişkilerin önemi daima önde gelir. Sabırlı ve dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Hayatlarında maddenin özel bir yeri vardır. Sahip olma duyguları çok fazla olduğu için, her türlü konfora kavuşmak isterler.

KOÇ:
Bugün çevreniz sizden etkilenirken, fikirlerinize karşı çıkamıyorlar. İlişkileriniz tutkulu bir hal alıyor. Dış görünümünüzle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Partnerinizi eleştirmemelisiniz.
BOĞA:
Sosyal ilşkilerinizde yumuşak geçişler var iş ilişkilerinizde yapıcı davranacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalırken, iş arkadaşlarınızla işbirliği sağlayacaksınız.
İKİZLER:
Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız.
YENGEÇ:
Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız.
ASLAN:
Kendinizle ilgili olumsuz şeyler düşünmemelisiniz. Dengeleriniz çok önemli. Sorunların üstesinden gelebilecek bir enerjiye sahip olmanıza rağmen dikkatli olmalısınız. İnsanlar sizden etkileniyor.
BAŞAK:
İçinizdeki yoğun karmaşalar nedeniyle kendinizi çevrenizden soyutlamak isteyeceksiniz. Gün içinde nostaljik duygularınız ortaya çıkacak. Sevdiklerinizle birlikte ortak duygu birliği içinde olacaksınız.
TERAZİ:
Sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İsteklerinizi kolay bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Bu arada şansınız da artıyor. Yeni girişimler için, kendinizi cesur hissediyorsunuz.
AKREP:
Bugün zihinsel dağınıklığınız var. Herkese aynı anda söz vermeniz, sizin için iyi olmuyor. Değişen hava şartları en çok sindirim sisteminizi etkileyecek. Alışık olmadığınız yiyeceklerden uzak kalın.
YAY:
Bugün enerjiniz çok yüksek olacak. Karşınızdaki kişiler sizin konuşma ve ikna kabiliyetinizden olumlu etkilenecekler. Beden dilinizi iyi kullanacaksınız. Fiziksel anlamda çekici bir dönemdesiniz.
OĞLAK:
Disiplinli bir şekilde yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz.
KOVA:
Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir gün içindesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Arzularınızın tavanı yüksek.
BALIK:
Duygusal yaşamınızla ilgili değişimler yapmalısınız. Bazı olaylar istediğiniz gibi olacak. Kuracağınız beraberliklerde karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA