• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hırslarımıza yeniden sahip çıkacağız FİLİZ ÖZKOL

Hırslarımıza yeniden sahip çıkacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.09.2009, 00:00
Bugün, korkularımızla başa çıkmayı öğrenmeliyiz. İçinde bulunduğumuz şartları yeniden düşüneceğiz. Sınırlarımızı bilmek isteyebiliriz. Yaşantımıza dahil etmek istediğimiz konular üzerinde daha iyi düşünmeliyiz. Sonradan pişman olacağımız konular canımızın sıkılmasına neden olabilir. Enerjimizi doğru kullandığımızdan emin olmalıyız. İçsel sorgulamamızı yaparken, geçmişte öğrendiğimiz şeylerin şimdiki yaşantımıza yansımalarından faydalanacağız. Eski duygularımızı yenileriyle karşılaştırma şansına sahip olacağız. Hırslarımıza yeniden sahip çıkacağız.
Bugün doğanlar; inatçı ve düşüncelerinden taviz vermeyen kişilerdir. Canlı ve hayat doludurlar. Yakın ilişkilerinde son derece yardımsever ve sahiplenicidirler. Mücadele güçleri çok yüksektir. Kıskançlık konusunda aşırıya kaçabilirler. Gelecekle ilgili yatırımcı bir kafa yapıları vardır. Bulundukları şartları çok çabuk değerlendirirler. Fiziksel özellikleri son derece çarpıcıdır. Somut düşüncelerini yoğunlaştırabilecekleri konuları tercih ederler. Aldatılmaktan nefret ederler. Yaşamlarında miras yoluyla kazanacakları paralar olacaktır.
KOÇ:
Bugün, yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Maddesel sıkıntılarınızı hafifletmek sizin elinizde.
BOĞA:
Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal ve alıngan olmasından kaynaklanan sorunlar gündeme gelecektir. Disiplinli yönlerinizi karşınızdaki insanlara da yansıtabiliyorsunuz.
İKİZLER:
Bugün, duygularınızda yenilenme söz konusu olacak. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle farklı organizasyon çalışmalarına gireceksiniz. Fikirlerinizi sunmayı çok güzel başarıyorsunuz.
YENGEÇ:
Düşüncelerinizi ortaya atmaktan korkmadığınız için, tepki almaya adaysınız. Savunduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz. Bugün gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz konular ayağınıza gelecek.
ASLAN:
Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olmalısınız. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylar da beraberinde gelecektir. Çabalarınızın sonucunu beklemenizde fayda var.
BAŞAK:
İş potansiyeliniz mükemmel ilerliyor. Üstlerinizin size vereceği destekleri kullanma konusunda mantıklı hareket etmeyi yeğleyeceğiniz bir gün. Güneş ve Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz.
TERAZİ:
Somut düşüncelerin sizi kazandıracağı alternatiflerden, nasibinizi olumlu bir şekilde alıyorsunuz. İş birliği içinde olduğunuz kişiler adaletli tavırlarınızdan etkilenerek size sorumluluk yükleyebilirler.
AKREP:
Aşk yaşantınızla ilgili atağa kalkabilirsiniz. Kişisel zevklerinizin ön plana çıkmasıyla, partnerinizle enerjilerinizi birleştirebilirsiniz. Yapacağınız atılımlar ikinizi de mutlu edecek.
YAY:
Birlikte çalıştığınız kişilerin güçlü yönlerinden büyük zevk alıyorsunuz. Düşündüğünüz konularda takıntılı olduğunuz bir gün. Olayları fazla abartmadan, yön değiştirmesine izin vermelisiniz.
OĞLAK:
Çevrenizdeki olaylardan duygusal etkilendiğiniz bir gün. İnatçı tavırlarınız ve gelişmeye açık fikirlerinizle çevrenizdekileri olumlu etkiliyorsunuz. Dostlarınız, desteğinize ihtiyaç duyabilir.
KOVA:
İnatçı ve istekli bir şekilde ele aldığınız konularda kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz. Bugün maddesel güvene ihtiyacınız var ve birtakım harcamalarınız yüzünden zor duruma düşebilirsiniz.
BALIK:
Israrlı bir şekilde takıntılı konularınız üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Bugün kesin tavırlarınız yüzünden fırsat kaçırmanız mümkün. Ailenizin tavırlarıyla ters düşebilecek kararlar alabilirsiniz.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA