• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Eğlence ve müzik dolu bir gün yaşayacağız FİLİZ ÖZKOL

Eğlence ve müzik dolu bir gün yaşayacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.10.2009, 00:00
Bugün, paylaşım içinde olduğumuz kişilerin desteğine ihtiyaç duyabiliriz. Kendimizi farklı konulara yönlendirmek istesek de, alışkanlıklarımız yüzünden zaman kayıpları yaşayabiliriz. Bugün kişisel egolarımızın yüksek olduğu bir gün. Sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız artı veya eksi bir şekilde bitecektir. Kişisel isteklerimiz ve egolarımıza zıt bazı konular bizi rahatsız etse de, önleyemediğimiz bir şekilde bu ortamın içinde bulanacağız. Sanat, müzik ve eğlence konularının güncellik kazanmasıyla, bu tür aktivitelere katılacağız. Bazılarımız yatırım konusunda şanslı olacak.
Bugün doğanlar; çevrelerinin güzel ve huzurlu olması için, kendilerini adayan insanlardır. Zeki ve sevecen insanlardır. Sanata, tiyatroya ve edebiyata özel ilgi duyarlar. Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır. Duygu ve düşüncelerini çok güzel ifade ederler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Sorumluluk duyguları ile çevrelerinin güvenini kazanırlar. Ebeveynlerinin hayatlarında önemli rolü vardır. Baba ve anne modeline en yakın kişilerdir. Eğer duygusal yakınlık göremedikleri kişiler olursa, herkesten daha çok üzüntü duyarlar. Ev ve bahçe işlerinde huzur bulurlar. Enerjilerinin büyük kısmını evlerini en güzel şekilde düzenlemek için kullanırlar.

KOÇ:
Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. Beklemeyi bilmediğiniz için, birçok iş fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Maddi konularda hisseli kazançlardan payınıza düşeni alacaksınız.
BOĞA:
Partnerinizin enerji yüklü olması, sizi de olumlu etkiliyor. Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz.
İKİZLER:
Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ailenizin bazı sorunlarına kesin çözümler üretebilirsiniz. İşinizle ilgili yeniliğe açık bir gün.
YENGEÇ:
İş yaşamınızda iletişiminiz mükemmel. Özellikle disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Bugün, partnerinizin geçmişiyle ilgili bazı konulara takıntılı olabilirsiniz.
ASLAN:
Bugün, duygusal konularda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Güçlü duygular içindesiniz ve partnerinizi yönlendirme konusunda etkili olacaksınız. Onun bazı fikirlerini kökten değiştirebilirsiniz.
BAŞAK:
Partnerinizle duygusal bağlarınız artacak. Birlikte güzel kararlar verebilir, ortak çalışmalar içine girebilirsiniz. Onun, alınganlık göstereceği konular üzerinde yoğunlaşmaktan sakınmalısınız.
TERAZİ:
Bugün, aynı anda birçok yerde bulunmanız gerekebilir. Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz.
AKREP:
İsteklerinizin anında olmasını isteyen yapınız, çoğu kez tepki alsa da, sizin aldırdığınız yok. Bugün, güçlü yönlerinizi bir kez daha ortaya koyacaksınız. Maddi konularda önemli konuları araştıracaksınız.
YAY:
Güçlü hedefleri olan bir kişi olmanıza rağmen, en küçük bir aksilikte hemen dikkatiniz dağılıyor. Bugün, enerjiniz yüksek. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz.
OĞLAK:
Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için, küçük olaylara tahammülünüz yok. Dizginleri elden bırakmayarak başarınızı artırabilirsiniz. Bugün, enerjinizi çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz.
KOVA:
Kendinizi kendinize hapsederek olaylara bir çözüm bulamazsınız. Siz her kişiyi farklı bir şekilde yargılıyorsunuz. Çevrenizde size ters düşen kişilere, tavrınızı ortaya koyarken, bazen küstah olabiliyorsunuz.
BALIK:
Kendinize yeni uğraşlar bulabilirsiniz. Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gerektiren konuları kolaylaştırıyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA