• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sürekli hareket halinde olacağız FİLİZ ÖZKOL

Sürekli hareket halinde olacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.10.2009, 00:00
Taklit etme kabiliyetimiz varsa bugün bu özelliklerimiz ön plana çıkacak. Bulunduğumuz olumsuz ortamlardan çok çabuk etkileneceğiz. Yüz mimikleri ve el becerilerimizi yetenekli olduğumuz alanlarda kullanacağız. Kafamızın çok işlek olduğu ve yeni proje üretme konusunda becerikli olduğumuz bir gün. Yorulma duygumuzu unutabiliriz. Sürekli hareket halinde olacağız. Arkadaşlarımızla paylaşım içinde olacağımız bir gün. Özgürlük duygularımız ön planda olacağı için, evli olanlarımızın kişisel problemleri olabilir.
Bugün doğanlar; gizliliğe eğilimlidirler. Bilinçaltları sürekli onları rahatsız eder. Yaşamda birçok düşmanları olacaktır. Maddi konularda güven duygusuna çok fazla önem verdikleri için paralarını biriktirmekten hoşlanırlar. Becerikli, yetenekli ve yapıcı bir zekaya sahiptirler. Liderlik vasıfları vardır. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler. Hayatlarının ilk adımlarında çok fazla değişim yaşamalarına rağmen, ileri yıllarında sabit bir tablo ortaya çıkarırlar. Deniz yolculuklarına düşkün olurlar ve yaşamlarında uzun seyahatler görülmektedir.

KOÇ:
Çekiciliğiniz ön planda. Partnerinizin ilgisini çekmek için hareketleriniz daha bir anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak. Kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız, ilişkiniz olumsuz etkilenmez.
BOĞA:
Bugün, sıra dışı çalışmalar içinde bulunacak ve birçok arkadaşınızın isteklerine cevap vereceksiniz. Onlar size ulaşmak için fırsat bekliyorlar. Enerjinizi ona yansıtacağınız bir gün.
İKİZLER:
Yaşı sizden büyük kişilerin tekliflerine hayır demeden önce düşünmelisiniz. Ortak paydalara sahip olduğunuz kişilere şans vermeli ve kişisel gelişiminiz için atılımın şart olduğunu bilmelisiniz.
YENGEÇ:
Duygusal davrandığınız zaman kaybettiğinizi biliyor ve yaşamı farklı bir şekilde algılıyorsunuz. Bireysel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların kaynağı kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyişiniz.
ASLAN:
Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. İş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Yapmanız gereken çok iş var.
BAŞAK:
Duygusal olaylara yaklaşımlarınız ilginç gelişiyor. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyorsunuz. Arkadaşlarınızın olumlu desteği kendinizi iyi hissetmenize neden olacak.
TERAZİ:
Güçlü gezegenlerden olumlu etki alıyorsunuz. Kişisel enerjinizi toplumsal ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz. Bugün kazançlar konusunda yeni planlamalar peşinde olacaksınız.
AKREP:
Olayları gözünüzde büyütüyorsunuz. Düzensizlik karmaşası canınızın sıkılmasına neden oluyor. Etrafınızda sizi destekleyen gerçek dostlarınızın olduğunu bilmek, sizin için sevindirici bir olay.
YAY:
Çalıştığınız alanlarda adalet duygunuzun önemli olduğunu biliyor ve dengeli bir tutum sergilemek için çaba gösteriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere vereceğiniz duygusal destek çok önemli.
OĞLAK:
İkili ilişkilerinizde bir canlanma söz konusu. Partnerinizle birlikte yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve entelektüel konularda paylaşım yaşayacaksınız. Çevrenizin fikirleri sizin için önemli olacak.
KOVA:
Enerjinizin gücünü siz de fark ediyor ve çevrenize isteklerinizi kabul ettirme konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Yaşam kaliteniz gelişiyor. Kariyerinizle ilgili çeşitli konuşmalar içinde olacaksınız.
BALIK:
Bulunduğunuz ortamda birçok alternatif söz konusu. Tepki almak istemediğiniz çok konu var ve bazı konularda çekimser davranıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı güven altında görmek isteyebilirsiniz.





Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA