• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kışkırtıcı duygularımız güne damgasını vuracak FİLİZ ÖZKOL

Kışkırtıcı duygularımız güne damgasını vuracak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.10.2009, 00:00
Özellikle bugün, açık hava sporlarının gündem kazanmasıyla bu tür gösterilere olan ilgimiz artacak. Ailemizde süregelen sorunların nedenlerini araştırabiliriz. Fiziksel özelliklerimiz ön plana çıkacak. Dişilik sanatının daha belirgin olduğu bu günde romantik ve seksi fanteziler önem kazanacak. Yapılan seyahatlerin kökeninde kaçamak aşklar olacaktır. Birçoğumuz kışkırtıcı duygularımızın esiri olacağız. Bulunduğumuz ortamlarda ön plana çıkma isteğimiz yüzünden çevremizden tepki alabiliriz. Suda boğulmalar ve yanıklara karşı tedbirli olmalıyız.
Bugün doğanlar; enerjilerini çevreleriyle paylaşmasını bilen özel kişilerdir. Kendilerine güvenleri sonsuzdur. Hedefleri doğrultusunda yaşadıkları için, çevreden aldıkları tepkiler karşısında çok çabuk sinirlenebilirler. Çok fazla seyahat ederler. Cömert ve arkadaş canlısı kişilerdir.Güzel konuşurlar. Dikkat çekici yüz hatlarına sahiptirler. Bulundukları ortamlarda sıcak fakat saygılı bir denge içine hareket ederler. İlişkilerinde cinsel dürtülerden çok, zeka kapasitesi rol oynar.

KOÇ:
Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risklere atılmamalı ve enerjinizi yönlendirme konusunda başkalarınızdan fikir almalısınız. Duygusallığınız size önemli sorunlar yaratabilir.
BOĞA:
Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalıştığınız kişilerin, güvenleri hak etmek için daha çok çalışmalısınız.
İKİZLER:
Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız.
YENGEÇ:
Ay'ın konumu içsel sorgularınızı arttırıyor. Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki olaylara yorum getirmelisiniz.
ASLAN:
Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor. Başlatacağınız çalışmalar için gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya geleceksiniz.
BAŞAK:
Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz.
TERAZİ:
Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öyle derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin koşullara bağlı olarak gelişmesi canınızı sıkıyor.
AKREP:
Ay, sosyal ilişkiler evinizde ilerliyor. Çevrenize kuşkulu davranıyor, arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz.
YAY:
Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişilerde kullanmalısınız. Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edeceksiniz.
OĞLAK:
İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan insanları kaynaştırmak adına organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda sezgisel bir bağ var.
BALIK:
Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Mars gezegeni Yengeç'te ilerlerken, güçlü duygusal motivasyonlar veriyor. Yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA