• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bilmediğimiz konulara olan ilgimiz artacak FİLİZ ÖZKOL

Bilmediğimiz konulara olan ilgimiz artacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.10.2009, 00:00
Bugün, duygusal yaşantımızda uçuk davranışlar içinde olacağız. Aşk hayatımızda hareketlilik söz konusu. Seyahatlerin bol yapıldığı bir gün. Telefon elimizden düşmeyecek, iletişim araçlarına her zamankinden fazla ihtiyacımız olacak. Keşifsel iç güdümüzün yoğunlaşması ile bilmediğimiz konulara ilgimiz artıyor. Bugün, küçük kazalara ve konuşurken pot kırmaya müsait bir günümüz. Sevdiklerimizle birlikte olmaktan hoşlanacağımız ortamları tercih edebiliriz. Dostlarımızla güzel bir akşam yemeği yiyebiliriz.
Bugün doğanlar; geleceğe güvenle bakmak isterler. Paranın gücünü kullanarak, güvenlikte olma duygularını tatmin ederler. İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar ve herkesle kolayca iletişim kurarlar. İyi bir konuşmacı oldukları için, aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur. Parayı ve lüksü çok severler. Güçlü olmak için her türlü olanağı kullanırlar. Duygularını rahat bir şekilde ifade ederler. İş yaşantılarında oldukça başarılıdırlar. Kızdıkları zaman gözleri hiçbir şeyi görmez. Paralarının çoğunu gayrimenkule yatırırlar.

KOÇ:
Mesleki yaşamınızda birlikte olduğunuz kişileri, ısrarcılığınızla şekillendirmeye çalışmayın. Aşırı görev düşkünlüğü ile, üstünüze vazife olmayan konularda çaba sarf ederek, yorulabilirsiniz.
BOĞA:
İlgi alanlarınızla birlikte, çalıştığınız kişiler hakkında fikirleriniz değişebilir. Dostlarınızla ilgili farklı düşüncelere sahip olacaksınız. Olaylara soğukkanlı yaklaşarak, temkinli adımlar atmalısınız.
İKİZLER:
Gücünün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatacaksınız. Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen, aile yakınlarınızın düşüncelerinin de hayatınızda önemli yeri olacaktır.
YENGEÇ:
Bireysel çalışmalarınızı destekleyici yolculuklar yapacaksınız. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Bazıları sizin alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilir.
ASLAN:
Kuracağınız beraberliklerde karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız.
BAŞAK:
Uyumlu ve yapıcı düşünceler içinde olacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. Bu bir evlilik olabilir.
TERAZİ:
Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenecek. Büyük meblağlarda kimseye borç vermeyin ve kefil olmayın. Senet ve çek olaylarına girdiğiniz zaman asla geriye alamayacağınız kayıplarınız olacaktır.
AKREP:
Yatırım, finans, yollar, seyahatler ve kariyerinizle ilgili yoğun bir şekilde çalışacak, ailevi ve kişisel sorunlarınızla çok fazla ilgilenemeyeceksiniz. Yollardan beklediğiniz haberler geliyor.
YAY:
Bu dönemde arkadaşlarınızla yolculuklar yapacaksınız. İletişim ve hedefleriniz konusunda oldukça başarılı bir döneme gireceksiniz. Uzun süredir planladığınız atılımları şekilde gerçekleştireceksiniz.
OĞLAK:
Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Fiziksel anlamda oldukça çekicisiniz.
KOVA:
Dış görünümünüzle ilgili cesaret isteyen değişimlerde cesur tavırlarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Aşk ve iş ilişkilerinizde isteklerinizi kabul ettirme konusunda kararlı bir tutum izleyeceksiniz.
BALIK:
Sorunlar karşısındaki duygusal tepkilerinizin derecesini iyi ayarlayarak, günlük yaşantınızdaki dengeleri bozmayacaksınız. Devam eden projelerinize hız verirken, olaylara yön vermek isteyeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA