• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Öfkeli davranışlardan kaçınmamız gerekiyor FİLİZ ÖZKOL

Öfkeli davranışlardan kaçınmamız gerekiyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.07.2010, 00:00
Bugün duygularımızda karamsarlık söz konusu. Fikirlerimizi değiştirebilir ve ruhsal yapımızı ortaya koyacak çalışmaları tercih edebiliriz. İkili ilişkilerimizde güven arıyoruz. Çevreye gösterdiğimiz yüzümüzle, içsel duygularımızda farklılıklar oluşacak. Yasaklara karşı tepki oluşturabileceğimiz bu günde, öfkeli davranışlardan uzak kalmalıyız. Aşka dayanan duygularımızın atağa kalkmasıyla kendimizi enerjik ve güçlü hissedeceğiz Yaşantımızdaki kişilerle ortak aktivitelere katılacağız. Sosyal statümüzle ilgili yapılanmalar söz konusu.
Bugün doğanlar; sanatkar ruhlu oldukları için, iş hayatında profesyonel bir başarı sergileyeceklerdir. İyi bir eğitim ile edebiyat kabiliyetini birleştirerek, kariyer sahibi olurlar. Yakın dostluklarında duygusal davranır. Güven duygusu onlar için çok önemlidir. Gizliliğe eğilimlidirler. Genelde pek çok işini, perde arkasından yönetirler. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Çok yönlü kişilerle bir arada olmaktan hoşlanırlar. Mesleklerini çok severler ve bu uğurda özel hayatlarını askıya alabilirler. İlişkilerinde önce mantık ve akıl derken, her konuda kendilerine güvenirler.
KOÇ:
Takıntılı bir kişi değilsiniz. Fakat bugün, çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. Aklınız yine karışık. Bugün çevrenizdeki kişilere olumlu bakmalısınız.
BOĞA:
Başarı ve bol kazanç, bir arada gelebilir. Size, en iyi koşulları sunacak bazı tekliflere hazır olmalısınız. Mantık takıntılarınızı biraz daha yumuşatmanız gerekiyor. Empati yeteneğinizi doğru kullandığınız zaman, başarı size hızla gelecektir.
İKİZLER:
Bugün evinizle ilgili yeni bir düzenleme söz konusu. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak. Kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir gün.
YENGEÇ:
Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Merkür'ün enerjisini doğru kullanmalısınız.
ASLAN:
Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir. Emeklerinizin karşılığını almanız için, doğru planlar yapmalısınız.
BAŞAK:
Mars burcunuzda ilerliyor. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli.
TERAZİ:
Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz. Başarıya susamış durumundasınız. Önünüze çıkan fırsatları akıllıca kullanırsanız, her şey göründüğünden çok daha hızlı gelişecektir.
AKREP:
Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.Sosyal yönlerinizin ortaya çıkmasıyla, çevrenizin daha da kalabalıklaştığını göreceksiniz.
YAY:
Bugün ailenizle ilgili önemli ve güzel olaylar gündeme gelebilir. Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız.
OĞLAK:
Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerinin düşük temposundan, olumsuz etkileniyor ve yargılamadan edemiyorsunuz. Bugün Ay, iletişim konusunda ilginç olaylarla karşılaşabileceğinizi hatırlatıyor.
KOVA:
Yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz.
BALIK:
Bugün duygusal konularda gereksiz bir tavır sergiliyorsunuz. Size anlatılan herşeyi gözünüzde fazla büyütecek ve ciddiye alacaksınız. Olaylara iyi niyetli yaklaşırsanız, siz kazanacaksınız

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA