• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başlangıçlar için güzel bir gün FİLİZ ÖZKOL

Başlangıçlar için güzel bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.07.2010, 00:00
Özellikle, toplumda yanlış gelişen durumlar söz konusu olduğu zaman, tepkiselliğimizi ortaya koyacağımız bir gün olacak. İdealist ve kişisel düşündüğümüz için, yanlış yorumlar ve tenkitler de alabiliriz. Başlangıçlar yapmak için olumlu bir gün. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz. Yaratıcılığın ve sanatsal olayların yoğun olduğu bir gün. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz. Algılama gücümüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacağız. Sanatçılar ve dansçılar için oldukça güzel bir gün.
Bugün doğanlar; kalbinin sesini dinleyen özel kişilerdir. Özgürlükleri her şeyden önemlidir. Marjinal ve özgün kişilikleri ile, her konuda farklılıklarını ortaya koyarlar. Alışılmışın dışındaki yaşam tarzları ile tutucu kişiler tarafından tepki alırlar. Hiçbir şeye aldırmazlar. Duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemezler. Çevresinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler. Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır. Zeki, pratik ve esprilidirler. Algılamaları güçlüdür.

KOÇ:
Süregelen işlerinizi istediğiniz gibi tamamlayabilirsiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz. Zamanı iyi kullanmanız gerekiyor.
BOĞA:
Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak. Sadece kendi düşüncelerinize değer veriyorsunuz.
İKİZLER:
Olumsuz olaylardan uzak kalmayı bir türlü beceremiyorsunuz. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.
YENGEÇ:
Sakin yapınızın altında yatan fırtınaları, hiç kimse görmek istemiyor. Önemli konuları kolayca çözeceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.
ASLAN:
Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün. Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz.
BAŞAK:
İşbirlikleri ve iletişim konularında önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Karar verme konusunda sizi zorlayan etkileşimlerden uzak kalın. Enerjiniz yükselecek.
TERAZİ:
Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel bir kişiye özlem duymanız gerekmiyor. Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz.
AKREP:
Dostlarınızın önereceği tekliflere sessiz kalabilirsiniz. Sizi destekleyen yapıcı ve yetenekli arkadaşlarınız var. Katılacağınız toplantılarda farklı tarzınızla çevrenizi etkileyeceksiniz.
YAY:
Bugün küçük molalara ihtiyacınız olacak. Daha sonra karanızı son duruma göre vereceksiniz. Sevdiğiniz kişilerin değişen duyguları sizi olumsuz etkilese de, içinizdeki yaşam enerjisini hiç kimse bozamıyor.
OĞLAK:
Bugün, birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın.
KOVA:
Duygusal hayatınız oldukça dalgalı. Özgürlük duygularınızın yoğun olmasından dolayı ilişkilerinizde sürekli sorun çıkıyor. Duygularla aklı karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün kararsız kalabilirsiniz.
BALIK:
Ay, burcunuzda ilerlerken enerjinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza önem vermelisiniz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA