• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Samimiyet ve güvene ihtiyaç duyacağız FİLİZ ÖZKOL

Samimiyet ve güvene ihtiyaç duyacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.07.2010, 00:00
Bugün sezgiler ve somut kavramlar önem kazanıyor. Samimiyet ve güvene ihtiyacımız var. Unuttuğumuz isteklerimizin yeniden gündeme gelmesi, eski hataların tekrarlanmaması şartıyla daha da güzel olayları beraberinde getirecek. Organizasyonlar, açılışlar ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Kırsal bölgelerde yaşayanların tarımla ilgili avantajları söz konusu olacak. Ürünlerini istedikleri gibi satabilecek ve karlı alışverişlerde bulunacaklar. Bugün sindirim sistemi rahatsızlıklarına karşı beslenmemize özen göstermeliyiz.
Bugün doğanlar; yaratıcı ve gözlemcidirler. Sürekli hareket halinde olan kişilerdir. Değişen ruh halleri onları ilginç ve karizmatik yapabilir. Akıllarından geçeni hiç düşünmeden söyledikleri için, çevrelerinde marjinal olarak tanınırlar. Kimseyi ciddiye almayan asi bir yapıları vardır. Enteresan ve kibirli kişilerdir. Sabırsız, zeki ve mantıklıdırlar. Zihinsel faaliyetleri sürekli aktif haldedir. Eşlerini seçerken, entelektüel olmalarına dikkat ederler. Flört etmek ve uçucu ilişkiler için yaratılmış kişilerdir. Uzun süreli sevgiye adaptasyonları zordur.
KOÇ:
Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir gün.
BOĞA:
Kendi düşüncelerinden yola çıkan biri olduğunuz için, bugün değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sosyal aktiviteleriniz yoğun.
İKİZLER:
Bugün, yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Tartışmalardan çekinmeyen, ne düşündüğünü anında söyleyen bir yapınız var. Bu yüzden hiç kimse sizi yönetemiyor.
YENGEÇ:
Bugün ilişkileriniz güçleniyor. Sosyal ilişkilerinizi canlı tutmaktan hoşlandığınız için, size sunulan tekliflere hayır diyemiyorsunuz. Gerginliklerinizden bir an önce kurtulmalısınız.
ASLAN:
Bugün yeniden planlarınızı gözden geçirin ve önemsiz olayların ayrıntılarına takılmayın. Farklı tarzın insanı olduğunuzu çevrenize göstermelisiniz. Düşüncelerinizde ısrar edeceğiniz bir gün.
BAŞAK:
Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gereken konuların kolaylaşmasını sağlıyor. Bugün, kişisel egolarınız ön planda olacak ve çevrenizi yönetmek isteyeceksiniz.
TERAZİ:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Bugün güçlü dostlarınızın desteğine ihtiyacınız var.
AKREP:
Bugün çevrenize inanmaktan çok, kendinize güvenmek istiyorsunuz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz. Kendiniz dahil, çevrenizdeki birçok kişiye tepkisel yaklaşımlar içindesiniz.
YAY:
Duygusal ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sizin özgürlük tutkularınız partneriniz için problem teşkil ediyor. Özellikle size enerji verecek kişilerle birlikte olacağınız bir gün.
OĞLAK:
Yakın arkadaşlarınızla iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin, bazı sırlarına ortak olacaksınız. Yapıcı yönlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan yanasınız.
KOVA:
Sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz. Çevrenizle aranıza mesafe koyabilirsiniz.
BALIK:
Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için, gerekli şartları yeniden kordine edebilirsiniz. Kariyerinizde yeni gelişmeler söz konusu olacak.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA