• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Oğlak’lar, duygusal yönlerini abartabilir FİLİZ ÖZKOL

Oğlak'lar, duygusal yönlerini abartabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Ülkemizde yabancı ülkelerle olan ilişkilerimizde kısıtlanmalar söz konusu olabilir. Baskıcı tutumlarla karşılaşacağız. Kararlı davranışlarımızdan ödün vermek istemeyebiliriz. Duygusal gerilimlere dikkat etmeliyiz. Kitlesel örgütlenmeler de gündeme gelecektir. Dünyanın birçok yerinde çevrecilerin tepkileri hız kazanacak. Yargılar yeniden ele alınacak. Ulusal amaçların söz konusu olduğu anlaşmalar gündem kazanacak. Bazılarımızın çocuklarıyla ilgili planları varsa onları yaşamlarına geçirebilirler. Uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı ziyaret edecek, sanatsal ve kültürel etkinliklere katılmak isteyeceğiz. Sanat faaliyetlerinin arttığı bir gün. Soyut kavramlar gündem kazanacak.

BUGÜN DOĞANLAR:
Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Giyim kuşam konusunda son derece zevklidirler. Girdikleri ortamlarda gözlerin kendilerine çevrilmesine neden olmalarına karşın, bunu son derece doğal karşılarlar. Geniş bahçeli, büyük ve aydınlık evlerden hoşlanırlar ve iyi bir aile reisi olurlar. Meslek seçimlerinde de titiz davranırlar. Çalışkan ve sistemli yapılarıyla, bulundukları yerlerde gerekli düzeni sağlamasını iyi bilirler. İyi yürekli ve güçlü birer sanatsever olan bu kişiler verdikleri sözleri yerine getirme konusunda son derece titiz davranırlar.

KOÇ:
Sosyal yaşantı sizin için önemli. Çevrenize hakim olmak isteyebilirsiniz. Yakınlarınızla haberleşmek için girişimlerde bulunacaksınız. Her konuda kendinize yetebilen yapınız göz dolduruyor.

BOĞA:
Ailenizle ilgili konulara kayıtsız kalamayacağınız bir gün olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı ön planda tutmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı stratejik noktaları iyi belirliyorsunuz.

İKİZLER:
İsteklerinizde fazla inatçı bir tablo çiziyorsunuz. Enerjinizi istediğiniz konular üzerinde rahat bir şekilde kullanacaksınız. Mesleki konumunuzun size sağlayacağı avantajlardan faydalanmalısınız.

ASLAN:
Duygusal konularda fikir yürütmekten kaçınmalısınız. Fevri davranışlarınızla, çevrenize yanlış örnek olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz ilgiyi akşam saatlerinde göreceksiniz.

BAŞAK:

Kafanız yoğun olduğu zaman çevrenize kayıtsız kalabiliyorsunuz. Bugün, sıra dışı düşünceler içindesiniz. Herkesin sorumluluğunu yüklenerek, isteklerinizi içinizde saklamak zorunda kalıyorsunuz.

TERAZİ:
Kendinizi farklı hissediyorsunuz. Çevrenizde güçlü dostlarınızın destekleriyle gerçekleştireceğiniz çalışmalar, sizi memnun edecek. Bazı yenilikler geleneksel yapınızı zorlayabilir.

AKREP:

Bugün, Ay arkadaşlık evinizde ilerliyor. Düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz. İşinizi ısrarcılığınızla ve konuya olan hakimiyetinizle sonuçlandıracaksınız.

YAY:
Duygusal anlamda yoğun bir gün yaşayacaksınız. İsteklerinizi gemlemek zorunda kalmak sizi gergin yapıyor. Düşünce gücünüz yüksek. Olayları fazla irdeliyorsunuz. Tartışmalardan uzak kalmalısınız.

OĞLAK:

Bugün, duygusal konularda aşırıya kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak kaçamak yapabilirsiniz. Sürekli kendinizi denetlemekten bıktınız. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz.

KOVA:

Bugün, karşıt düşünce içinde olanlar, sizi ikna etme konusunda oldukça başarılılar. Bugün, her şeyinizle gününüze damganızı vurabilirsiniz. Duygularınızda hiçbir şekilde sınır tanımıyorsunuz.

BALIK:
İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Bugün, enerjiniz çok güçlü.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA