• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Balık’lar için fırsatlar söz konusu olacak FİLİZ ÖZKOL

Balık'lar için fırsatlar söz konusu olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün duygularımızda aşırılığa kaçabiliriz. Sözlerimizi dikkatli kullanmalı ve kalp kırmamaya çalışmalıyız. İstemeden kırıcı konuşmamız mümkün. Toplumsal yaşantımızda skandalların ve sanatsal faaliyetlerin bol olacağı bir gün. Değişik tezatların birbirini tamamlaması günümüzü ilginç hale getirecek. Kendimizi aşacağımız konuların karşımıza çıkması bizi olumlu kılacak. İş yerimizde patronlarımızla sürtüşmeler söz konusu olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Değişen ruh halleri onları ilginç ve karizmatik yapar. Anlaşılması zor insanlardır. Akıllarından geçeni hiç düşünmeden söyledikleri için, çevrelerinde marjinal olarak tanınırlar. Kimseyi takmayan asi bir yapıları vardır. Enteresan ve kibirli kişilerdir. Sabırsız ve zekidirler. Kolay evlenmezler. Flört etmek ve uçucu ilişkiler için yaratılmış kişilerdir. Hazin aşk hikayelerinin özel kahramanlarıdır. Esprili yönlerini keşfedenler için, eşi bulunmaz bir dost ve arkadaş olurlar. Para kazanma konusunda son derece beceriklidirler.

KOÇ:
Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

BOĞA:

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Kendi iç dünyanızda geniş düşünüyor fakat uygulama alanında tereddüt ediyorsunuz. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için politika değiştireceksiniz.

İKİZLER:

Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal anlamlar onu çok fazla etkileyecektir. Uzun süredir yarım kalan projelerinizi bugünlerde artık tamamlamanız gerekiyor. Aklınıza takılan pürüzler sizi sıkmamalı.

YENGEÇ:
Bugün, duygularınız oldukça karışık ve değişik düşünceler içindesiniz. Düşüncelerinizin yanlış yansıtılması sizi sinirlendiriyor. Fevri davranmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz.

ASLAN:

Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz.

BAŞAK:

Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Evinizle ilgili oldukça yoğun bir çalışma temposu içindesiniz. Girişimciliğinizi farklı konular üzerinde de denemek istiyorsunuz.

TERAZİ:

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyon gücünüzü artırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Akşam saatlerinde dinlenmelisiniz.

AKREP:
Maddi konularınıza akıllıca yorumlar getiriyor ve iletişim konusunda başarılı kompozisyonlar çiziyorsunuz. Bugün, riskler konusunda dikkatli olmalı ve kendinize her konuda güvenmelisiniz.

YAY:
Ay burcunuzda ilerlerken, huzursuz ve çelişkili yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel çatışmalar içinde olabilirsiniz. Yapacağınız işleri planlama konusunda zorluklar yaşayacaksınız.

OĞLAK:
Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok yönlü olması, sizi herkesten farklı kılıyor. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz. Zaman zaman başkalarını da dinlemelisiniz.

KOVA:
Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size iyi gelecek.

BALIK:

Bugün iddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyor ve toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Egolarınızı tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA