• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başak’ların planlı davranması gerekecek FİLİZ ÖZKOL

Başak'ların planlı davranması gerekecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Yaşam kalitemizle ilgili sorgulamamız ortaya çıkıyor. Dünyaya bakış açımızda bazı değişimler söz konusu olacak. Güven duygumuzun eksikliklerinin neden kaynaklandığını çözmek isteyeceğiz. Bazılarımızın ailevi sorunları ve yaşlılarla ilgili problemleri gündem kazanacak. Güzel sanatlarla ilgili çalışmalar ve bazı müzik kompozitörlerin sanat eserleri, günün öne çıkan konuları arasında yer alacak. Edebiyat dünyasında yeni eserler gündeme gelecek. Bugün sinirli ve gerilimli olabiliriz. Bazılarımız, duygusal fırtınalara hazır olmalıyız. İlişkilerimizi sorgulayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:
Duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Özgürlük ve aşk arasında sıkışıp kalırlar. Çevrelerinin güzel ve huzurlu olması için üstün çaba gösterirler. Kendilerine çok güvenirler. Zihinsel aktiviteleri çok yüksektir. Sorumluluklarından asla korkmazlar. Büyük tutkuların kişileridir. Yaşamları konusunda oldukça seçicidirler. Pratik ve sıra dışı bir yapıları vardır. Ele aldıkları konularda başarısızlığa asla tahammülleri yoktur. Anlamlı bir yaşam arzularlar. Sevdikleri ile iç içe bir yaşam isterler.

KOÇ:
Duygusal davranmaktan kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacak ve akılcı tavırlarınızla çevrenize iyi örnek olacaksınız. Stresten kaynaklanan baş ağrılarınız olabilir.
BOĞA:
Öfkenizi içinizde saklama gereği duymaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz hala kendi şartlarınızı özdenetiminizden geçiriyorsunuz.
İKİZLER:
Duygularınızla hareket etmeyi sevmediğiniz halde, bugün her anınız adeta duygu yüklü. Coşkunuzun olmadığı bir potansiyel istemiyor ve olayları kendi iradenizle yönlendirmek istiyorsunuz.
YENGEÇ:
Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gelişebilir.
ASLAN:
Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün, arkadaşlarınızın önereceği fikirlerden yola çıkarak, kendinize zaman ayırmalısınız. Elinizdeki olanakları artıracaksınız.
BAŞAK:
Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde ve gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Planlı davranmalısınız.
TERAZİ:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizi yeniden irdeleme şansına sahip olacaksınız. Ortaklıklar konusunda araştırmadan, kimsenin fikrine teslim olmuyor ve güvenliğinizi ön plana alıyorsunuz.
AKREP:
Maddi konularda girişimci yapınızı ortaya çıkaracaksınız. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Randevularınızı ertelememeli, fırsatları anında değerlendirmelisiniz.
YAY:
Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize zaman ayırmalısınız.
OĞLAK:
İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay olmayacak.
KOVA:
Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminiz, doğru kişilerle çalıştığınız zaman artıyor. Değişik çalışmalarınız, sınırlarınızı genişletecek.
BALIK:
Bugün, yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Yakınlarınızın desteğini üzerinizde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi olumlu bir şekilde kullanmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA