• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İkizler’in hassas olacağı bir gün FİLİZ ÖZKOL

İkizler'in hassas olacağı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.08.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün düşüncelerimizde gizliliği tercih edebiliriz. Planladığımız işleri sıkı bir şekilde takip etmemiz gereken bir gün. Unutkanlıkları ve küçük ihmallerin bize vereceği büyük kayıplar konusunda temkinli olmalı ve hiçbir işimizi şansa bırakmamalıyız. Düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşırken dikkatli olmalıyız. Çünkü çevremizde bilgi hırsızlarının olabileceklerini düşünürsek, bizim işimizi elimizden alabileceklerini de unutmamalıyız.. Dış görünüşümüz yine ön planda olacak. Fiziksel kusurlarımızı düzeltme yoluna gidebiliriz. Hırslarımızın bize yol göstermesine izin vermeliyiz. Çatışmaların bize sunacağı imkanlara da hazır olmalıyız. Bazı şeyleri kazanmak istiyorsak, vazgeçmeyi öğrenmeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Güzelliklere düşkündürler. Yaşamlarında konfor ve rahatın yeri büyüktür. Sorumluluk duyguları fazla gelişmiş olduğu için, yükleri oldukça ağırdır. Alışkanlıkların önemini bildikleri için, çevrelerindeki kişilerin de, bu hassasiyete sahip olmalarını beklerler. İş yaşantılarında oldukça başarılıdırlar. Hırslı ve temkinli hareket ettikleri için hataları daima asgaridir. Evlik konusunda çekimser ve zor kişilerdir. Geleneksel gibi görünebilirler fakat ilişkilerinde farklı bir renk ararlar. Gerçekleri olduğu gibi kabul eden bu kişilerle yaşam ilginçtir. Kinci değildirler fakat hatalar karşısında çabuk öfkelenirler. Duygularını rahat bir şekilde ifade ederler. Yaşlılık yıllarında güven içinde yaşamak istedikleri için paralarının çoğunu gayrimenkule yatırırlar.

KOÇ:
Yönetici gezegeninizin üzerinizde olumlu etkisi olacak. Aile içinde yaşanan olumlu olaylar sizi mutlu edecek. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir gün.
BOĞA:
Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey, sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamak. Emin olmadığınız konularda acele karar vermemelisiniz.
İKİZLER:
Duygusal konularda hassas olacağınız bir gün. Çevrenizdeki kişilerin desteğinizi bekliyorsunuz. Uzun süredir aklınıza taktığınız konularla ilgili ilginç planlar yapabilirsiniz.
YENGEÇ:
Bugün, her türlü olumlu şart sizden yana gelişiyor. Planladığınız çalışmalar konusunda hızlı hareket etmelisiniz. Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken, iyimser duygulardan vazgeçmemelisiniz.
ASLAN:
Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olabilir. Bazen, fazla konuşmak sizin için olumsuz şartları doğurabiliyor. Hissettiklerini kendinize saklayın.
BAŞAK:
Yeni bir başlangıç ve yenilenme, gelecekte çok önemli kişileri karşınıza çıkaracak. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz. Bu nedenle karar verirken hata yapmamaya çalışın.
TERAZİ:
Bazılarınız ruhsal anlamda kendilerini zayıf hissederlerken, zaaflarında artışlar olabilir. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç teklifleri karşısında, tercih hakkınızı acele etmeden kullanmalısınız.
AKREP:
Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi görmediğiniz zaman, duygularınız yaralanıyor. Başarı kazanırken, düşmanlarınız çoğalıyor. Şüpheci yönleriniz nüksettiği zaman gereksiz tartışmalar çıkarıyorsunuz.
YAY:
Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Ancak gelecek iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. İş yaptığınız kişilerin organizasyon yetenekleri ile başarı olasılığınız artacak.
OĞLAK:
İnatçı yapınızı körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız. İmkanlarınızı genişletmek için başlattığınız projelerde emin adımlar atacaksınız.
KOVA:
Yaşama olumlu bakışınız sayesinde, sorunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Bugün, düşüncelerinizi açıklarken, çevrenize karşı kırıcı olabilir, yakın bir arkadaşınızı üzebilirsiniz.
BALIK:
Kendinizi ortaya koymak için ekstra bir çabaya ihtiyacınız yok. Bugün enerjinizi doğru kullanarak başarıya yaklaşabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA