• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Balık’lar için başarılı bir gün FİLİZ ÖZKOL

Balık'lar için başarılı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Hedeflerimiz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin avantaj sağlayacağı bir gün bizi bekliyor. Yaşamın tüm olanakları bugün emrimize sunulmuş durumda. İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktivitelerde, kişisel tatminlerimiz doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Eğer esnek davranmazsak, zıt düşüncelerimizle farklı tepkiler alacağız ve olması gereken durumların pozisyonları bozulacak. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığımız konuları zorlamanın anlamı yok. Aile ve ortaklıklar söz konusu olacak. Fiziksel özelliklerimizi ön plana çıkarmak isteyeceğiz. İştahımızda görülen artışlar diyetisyenlerimizin işini zorlaştıracak.

BUGÜN DOĞANLAR:
Olaylara yaklaşım tarzları nettir. İletişim konularında oldukça başarılıdırlar. Yaşama sevinçle bakan kişilerdir. Gülmeyi ve güldürmeyi çok severler. Disiplinden hoşlanmadıkları için işlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler. Doğuştan yaşamın artist ve aktörleridir. Doğal yeteneklerini sergilemekten hoşlanırlar. Bazen anlaşılmamaktan yakınırlar ve yaşamlarını kendilerine zindan edebilirler. İdeallerine bağlıdırlar. Tepkileri yavaş ama güçlüdür. Mükemmel bir hafızaya sahiptirler. Bilgiler üzerinde çok düşünür ve kararlı bir şekilde sonuca giderler. Ruhani yönleri oldukça güçlüdür. Her konuda özgüvenleri yüksektir.

KOÇ:

Girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. İş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizinle ilgilenebilir. Bütçenizi aşmama konusunda dikkatli olmalısınız.
BOĞA:
Sosyal başarıları ve statünüzü desteklerken ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kardeşlerle uyumlu beraberlikleriniz olacak. Kariyerinizde başarıların temelini atacaksınız.
İKİZLER:
Siz derin bir duygusallığa sahip olmanız rağmen, bu özelliğinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde detayların oldukça önemli olduğu bir gün içindesiniz.
YENGEÇ:
Kafanızdan geçen düşünceler konusunda endişelisiniz. Bilinçaltınızın yoğunluk kazanması yaratıcı yönlerinizin farklı bir şekilde açığa çıkmasına neden oluyor. Bugün rahat olmaya çalışın.
ASLAN:
Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün, karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı güçlendiriyorsunuz.
BAŞAK:
Bugün, içinizde biriktirdiğiniz duyguların yüzeye çıkması, ailenizle aranızda bazı problemlere neden olabilir. Enerjinizi, tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız.
TERAZİ:
Cesur davranarak birçok işi aynı anda yapacak, birbirini tetikleyen konularda başarılar elde edeceksiniz. Fikirlerinizi insanlara kabul ettirecek ve yeteneğinizin çıtasını yüksek tutacaksınız.
AKREP:
Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Arkadaşlarınızın sırlarını saklayacaksınız.
YAY:
Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmeli, duygularınızı karşılık beklemeden sunmalı, herhangi bir anlaşma imzalarken şartları incelemelisiniz. Yıllardır istediğiniz düşleri gerçekleştireceksiniz.
OĞLAK:
Yaptığınız işin karşılığını almak ve bu konuda kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili olmasını istiyorsunuz.
KOVA:
Çevrenizdekiler, gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacı yönünüzü kullanarak bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz. Bazen konuşmak size çok şey kaybettiriyor.
BALIK:
Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz. Güneş, karşıt evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. İsteklerinizden ödün vermiyor ve sonuna kadar direniyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA