• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Boğa’lar için yeni kazançlar söz konusu FİLİZ ÖZKOL

Boğa'lar için yeni kazançlar söz konusu

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.09.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, sosyal yardım derneklerinin çalışmalarına katılabiliriz. Sanatsal olaylar hızlanıyor. Ülkeler arası yeni fikir paylaşımları gündemde olacak. Ülkemizdeki sorunlar sezgisel gücümüzü harekete geçirecek. Beklenmeyen haberler karşısında hazırlıklı olmalısınız. Uzun süredir beklediğiniz özel durumlar söz konusu olacaktır. Sanata yakın olanlar için olumlu projelerin gündeme geleceği bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR:
sürekli seyahat etmekten hoşlandıkları için, dünyanın birçok yerinde güçlü dostlara sahip olurlar. Sadelikler ilgilerini çekse bile, hedef çıtalarını yüksek tutacakları için, çevreleri tarafından algılanmaları zor olur. Olağanüstü durumların kişileri oldukları için, yaşamları da sıradan geçmez. Birçok farklı olay yaşarlar. Ele aldıkları konularda, başarısızlığa tahammülleri yoktur. Anlamlı bir yaşam arzularlar. Sevdikleri ile iç içe bir yaşam isterler. Yaşamda geriye bakmaktan hoşlanmazlar. Yatırım konusunda oldukça becerikli davranarak birçok fırsatı kendi lehlerine çevirmeyi başarırlar.

KOÇ:
Bugün, arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili yapacağınız konuşmalar size yeni ufuklar açacak.
BOĞA:
Kariyerinizdeki gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmayı yapacaksınız. Yaşça büyük yöneticilerin desteğini görecek, maddi çıkar sağlayacak kişilerle iş yapacaksınız.
İKİZLER:
Duygusal konular ve romantizmle yaşamınıza renk katacaksınız. Arkadaş grubunuzu değiştirecek ve farklı bir çevreye gireceksiniz. Uzun süredir kopamadığınız bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz.
YENGEÇ:
Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el koyuyorsunuz.
ASLAN:
Çalışma arkadaşlarınızla birlikte güçlü bir birliktelik oluşturabilirsiniz. Duygularınızın size yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen, eski olayların etkisinden kurtulamıyorsunuz.
BAŞAK:
Mesleğinizde hiçbir şekilde rakip tanımıyor ve kendi gücünüzü sonuna kadar kullanmak istiyorsunuz. Hata yapabileceğinizi unutmamalı ve iş ilişkilerine kişisel duygularınızı yansıtmamalısınız.
TERAZİ:
Sezgilerinize çok güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Duygusal konularda fazlasıyla derin olacağınız bu günde, yeni başlangıçlar için biraz daha beklemelisiniz.
AKREP:
Partnerinizin size odaklaşmasına izin verdiğiniz sürece, onun isteklerinin ağır basacağını unutmamalısınız. Enerjiniz yükseliyor ancak yaratıcılığınızı kullanmak için beklemenizde yarar var.
YAY:
Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile, gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Çevrenizde gelişen olumsuz olayların size yansıması canınızın sıkılmasına sebep olabilir.
OĞLAK:
Bugün, çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Atılımcı ruhunuzu ortaya koyarken, size kazandıracağı avantajları da düşünmelisiniz.
KOVA:
Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri etkileyecek ve onların ilginç teklifleri ile karşılaşacaksınız.
BALIK:
Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA