• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aslan’lar dostlarından yardım isteyebilir FİLİZ ÖZKOL

Aslan'lar dostlarından yardım isteyebilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.09.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün duygu ve mantık karmaşası yaşayacağız. Sosyal olaylarla birlikte toplumda cinselliğe bağlı hastalıklar gündemi meşgul edebilir. Sosyal statümüzü gözden geçirmemiz gereken bir gün. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Bugün, maddi konularda sabit düşünmekten vazgeçmeliyiz. Kamusal alanda ilginç olaylar gündeme gelebilir. Kişisel meselelerimizde kararlı düşünmenin artılarını zaman bize olumlu bir şekilde gösterecektir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Yaşamla ilgili derin düşünceleri olan kişilerdir. Çok çabuk alınganlık gösterirler. Yaşamda amaçlarına ulaşmak için, herkesten çok fazla çalışmak zorunda kalacaklardır. Aşırı duygusal yapıları, onlar için tehlikeli olabilir ve melankolik olmaya yatkın bir kişilikleri vardır. Güçlü içgüdüleri vardır. Ruhsal gelişimleriyle ilgili geniş çapta araştırmalar yaparlar. Maddeye bağımlı olmamalarına rağmen, para konusunda oldukça şanslıdırlar. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir.

KOÇ:
Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi biraz da sizin davranış biçiminizle ilgili gelişiyor. Gezegenlerden aldığınız sert etkiler, yaptığınız çalışmalara yeni bir bakış açısı getirecek.
BOĞA:
İsteklerinizde aşırıya kaçabileceğiniz bir gün. Ay'ın konumu, maddesel ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmeniz gerektiğini söylüyor. Yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.
İKİZLER:
Olayları değişik açılardan yorumlamayı yeğliyorsunuz. Arkadaşlarınızın üzerinizdeki etkileri çok büyük. Bugün yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmelisiniz. Yardımsever yönünüz güçleniyor.
YENGEÇ:
Rahatlığınızın önemli olduğunu biliyor ve doğrularınıza göre hareket etmek istiyorsunuz. Partnerinize içten duygularla yaklaşıyorsunuz. İsteklerinizdeki doğallıktan dolayı onu şaşırtabilirsiniz.
ASLAN:
Arzularınız konusunda tatminkar olamadığınız bir gün. İsteklerinizi yeniden yapılandırmak istiyor olmanız, sizi yeni bir çabaya sürüklüyor. Dostlarınızın yardımına gereksiniminiz olabilir.
BAŞAK:
Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işleri tamamlamalısınız.
TERAZİ:
Yapmayı planladığınız işleriniz için, farklı yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz.
AKREP:
Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteğin önemli olduğunun farkındasınız.
YAY:
Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün maddi konularda geniş bir araştırma içinde olabilirsiniz.
OĞLAK:
Bugün, çevrenize karşı hoşgörülü olmak zorundasınız ve yapıcı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Süregelen ilişkiniz varsa mutlu sona yaklaşıyorsunuz. Evliler için neşeli bir gün olacak.
KOVA:
Geçmişi konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Güçlü sezgilerinizle, yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz.
BALIK:
Ay'ın konumu, evinizle ilgili olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönleriniz ortaya çıkıyor. Gelişmeler karşısında soğukkanlılığınızı koruyun.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA