• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gerçek yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bir gün FİLİZ ÖZKOL

Gerçek yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Kazanç elde etmek için kişisel özelliklerimizi ön plana çıkarabiliriz. Gerçek yeteneklerini keşfetme gereği duyacak ve farkında olmadığımız yönlerimizi göreceğiz. Toplumsal olaylar ve yardım derneklerinin çalışmaları gündem kazanacak. Özgün misyonları olan kişilerin, çalışmalarında motive olacak. Birçok olayı, istekli bir şekilde ortaya çıkaracaklar. Meslekleri konuşma üzerine olan kişilerin ikna kabiliyetleri artıyor. İş konusunda aktif ve hızlı olup hedeflerine ilerleyecekler. Tiyatro ve sinema ile ilgili olaylarda özel bir canlanma gündeme gelecektir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Organizasyon kabiliyetleri çok fazla gelişmiştir. Sorumluluklarından korkmaz ve görevlerini severek yerine getirirler. Oldukça enteresan bir kişiliğe sahiptirler. Yazarlık, resim, yayıncılık, öğretim ve haberleşme konularında yetenek sahipleridir. Kazanç konularında yöntemli olarak, planlanmış değişik düşünceleri vardır. İyi bir pazarlamacıdırlar. Kişisel olayları herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar. Yönetilmesi zor kişilerdir. Akıl oyunlarından hoşlanırlar ve espri yetenekleri güçlüdür. Entelektüel zekalarını en iyi şekilde etraflarına yansıtmasını iyi bilirler. Amaçlarından vazgeçmeyi asla düşünmedikleri için, çevrelerinde hümanist ve idealist olarak tanınırlar. Yakınlarını sivri dille eleştirmekten çekinmezler. Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır. Sivil toplum örgütlerinin gönüllü dostlarıdır.

KOÇ:
Olayları her yönden görecellik kavramıyla bağdaştırdığınız için, hata kaybını minuma indirebiliyorsunuz. Bugün, kazançlarınızla ilgili küçük detaylar kafanızın karışmasına neden olacaktır.
BOĞA:
Bugün, çevresel koşullarınızı yeniden irdeleme ihtiyacı içindesiniz. Güven duygunuzun pekişmesi, biraz da sizin tutumunuzla ilgili gelişiyor. Yaşadığınız olaylara isteksiz bir şekilde yaklaşıyorsunuz.
İKİZLER:
Toplumsal konularda sezgilerinizin çok güçlü olduğu bir gün. İlişkilerinizde yaşadığınız olayların bir çoğu, sizin özgün ve değişik bakış açısından ileri geliyor. Partnerinizden olumlu etkileneceksiniz.
YENGEÇ:
Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. Geleneksel yönleriniz size zaman kaybettiriyor.
ASLAN:
Zihinsel yoğunluk yaşadığınızı bildiğini halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerde gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz.
BAŞAK:
Ay burcunuzda ilerlerken, cazibenizi ön plana çıkarıyor. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor. Renkli bir gün geçireceksiniz.
TERAZİ:
Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmamalı ve arkadaşlarınızı kıracak konuşmalar yapmamalısınız.
AKREP:
Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilirsiniz.
YAY:
İşlek ve kolay iletişim kurabileceğimiz kişilerle birlikte olacağız. Düşüncelerinizin yeniliklerle pekişeceği bir gün. Bir akrabanızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Küçük seyahatler var.
OĞLAK:
Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor.
KOVA:
Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, içsel enerjinizin güçlenmesine neden oluyor. Siz, olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlandığınız için, bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız.
BALIK:
Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA