• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şimdi yaşam kalitenizi artırmak isteyeceksiniz FİLİZ ÖZKOL

Şimdi yaşam kalitenizi artırmak isteyeceksiniz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Kişisel düşüncelerin öne çıkmasıyla sosyal yaşantımızda kargaşalar oluşacak. Herkesin kendi düşüncelerini savunduğu bir pota oluşturacağız. Ailesel problemlerin gündem kazanacağı bir gün. Tutucu davranışların göz olduracağı toplumsal ahlak ve namus sorunlarını irdeleyeceğiz. Değer yargılarımız sorgulanacaktır. Yaşam kalitemizi arttırma çabaları içinde olacağız. Özgürlüklerimizi kazanma yolunda bazı hedeflerimizi pürüzsüzce çözümlemeliyiz. Boşanma, evlenme ve ortaklıklarla ilgili sürtüşmeler ve tartışmalar gündeme gelecek. Beklenmeyen haberler karşısında hazırlıklı olmalısınız. Yeni ve özel durumlar söz konusu olacaktır.

BUGÜN DOĞANLAR
Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ve seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar. Olaylara yaklaşım tarzları direk ve nettir. Yenilikler hevesli fakat temkinli yaklaşırlar. Hataları karşısında kendilerini toparlamasını iyi bilirler. Amaçları doğrultusunda yaşayan kişilerdir. Hırslı ve enerjilerini doğru kullanmaya özen gösterirler. Hayatları boyunca kendilerini somut ve soyut kavramlar içinde sıkışmış hissedecekler. Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır. Zeki pratik ve esprilidir.

KOÇ
Ay'ın bulunduğu konum, duygusal konulardan çok, çevre sorunlarınızı ön plana çıkarıyor. Bugün, güven arayışı içindesiniz. Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu parasal nedenlere dayanıyor.
BOĞA
Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek. Çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor.
İKİZLER
Karşıt evinizde ilerleyen Ay, sizi şüpheci ve sorgulayıcı yapıyor. İnanmak kelimesi bugün sizden çok uzak. Nedensiz sorularınızla kendinizi yorgun düşürüyor ve yaşamı kendinize zehir ediyorsunuz.
YENGEÇ
Bugün duygusal olayların tekrarlarından hoşlanmayacağınız için partnerinizle aranıza görünmeyen bir engel koymak istiyor ve bunu başarmak için, tüm gücünüzle savaş veriyorsunuz.
ASLAN
Ay bugün felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz. İçsel temponuzu dengelemelisiniz.
BAŞAK
Alınganlık yapmamanız gereken bir gün olmasına rağmen, hayata bakış açınızdaki detaycılık, sizi istemediğiniz bir takım olayların içinde kalmanıza neden oluyor. Eski hatalarınızı tekrarlamayın.
TERAZİ
Duygu dalgalanmaları, yaşadığınız şu günlerde, akıllıca davranmanızı öğütlüyoruz. Sevdiğiniz kişi bazı konularda sizi üzebilir. Kendince de haklı sayılabilir. Durumunuzu gözden geçirmelisiniz.
AKREP
Çevreniz yine çok kalabalık ve siz bu yoğunluğu seviyorsunuz. Üretmeyi sevdiğiniz için koşturma halindesiniz. Durum böyle olunca her şeyi unutuyorsunuz. Performansınızın üstünde çalışıyorsunuz.
YAY
İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Aşk ve sosyal yaşamınızı iç içe kurguladığınız zaman, hataları görürsünüz.
OĞLAK
Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Yakın ilişkilerinize kapalı ve çekimser bir şekilde bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız dikkat çekici.
KOVA
Mantıkla hareket ettiğiniz için başaramayacağınız iş yok. Duygularınızı içinizde saklamanız, her zaman fayda sağlamıyor. Karamsar davranış biçimini seçip her şeyi garantiye almak isteyeceksiniz.
BALIK
Çevrenizde gelişen olumsuz olaylara tepki gösteriyorsunuz. Bugün toplumsal egonuz yüksek olmasına rağmen duygusal değişime açık olmanızdan dolayı kişiselliğinizi ortaya çıkaramayabilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA